Karl Lagerfeld

De horlogecollectie van Karl Lagerfeld is even uniek als de ontwerper dankzij de originele designs en overwachte materiaal combinaties zoals leer en metaal. Karl Lagerfeld herdefinieert de grenzen tussen functionaliteit en fashion. Het label is daardoor de ultieme ‘Kurator of Kool’.

1 artikelen
  • Heren
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 1 artikelen
1 van 1 gezien

De horlogecollectie van Karl Lagerfeld is even uniek als de ontwerper dankzij de originele designs en overwachte materiaal combinaties zoals leer en metaal. Karl Lagerfeld herdefinieert de grenzen tussen functionaliteit en fashion. Het label is daardoor de ultieme ‘Kurator of Kool’.

Karl Lagerfeld bij de Bijenkorf

Karl Lagerfeld is één van de meest legendarische mode iconen. Met zijn eigen merk Karl Lagerfeld biedt Karl toegankelijke luxe en zijn interpretatie van cool: een karakteristieke stijl dat een samensmelting is van klassiek met een modern rock-chic randje. De collectie van Karl Lagerfeld bestaat uit ready-to-wear lijnen voor dames, heren en kinderen, lederwaren, accessoires, sieraden en geuren. Bij de Bijenkorf vind je de verrassende horlogecollectie van Karl Lagerfeld.

De horloges van Karl Lagerfeld voor dames

De horloges van Karl Lagerfeld hebben een klassiek ontwerp met een modern sportief randje. De designs ademen luxe, maar zijn tegelijkertijd ook heel draagbaar en zeker niet overdadig. De collectie biedt keuze uit schakelarmbanden in roségoud, zilver en verrassend zwart. Of kies jij liever voor een stijlvol leren bandje in een zachte vrouwelijke kleur? Met een horloge van Karl Lagerfeld geef jij je look een coole twist.

Over de iconische designer Karl Lagerfeld

Karl Lagerfeld heeft zijn visie losgelaten op vele toonaangevende modehuizen. Hij begon zijn carrière als assistent van Pierre Balmain. Ook heeft Karl Lagerfeld collecties ontworpen voor Jean Patou, Chloé en Fendi. Lagerfeld werd geroemd om zijn innovatieve stijlgevoel en ook zijn spraakmakende sociale leven werd vaak door de pers onder de loep genomen. In 1980 blies Karl Lagerfeld nieuw leven in het destijds bijna failliete Chanel. Onder zijn creatieve leiding maakte Chanel een glorieuze comeback als één van de meest toonaangevende modehuizen. Nog steeds heeft Karl Lagerfeld naast zijn eigen merk, ook de creatieve leiding bij Chanel en Fendi.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl