Aangepaste levertijden tijdens de Sale

Lunchen met Ken Hom

LUNCHEN MET KEN HOM

Chef en tv-presentator Ken Hom, ook wel de Wokman genoemd, groeide als kind van Kantonese ouders op in Amerika. Hij leerde vele grote chefs om Aziatisch te koken, gaf kooklessen op tv, kookte voor vele beroemdheden en schreef een groot aantal boeken met toegankelijke recepten voor liefhebbers van de Aziatische keuken, waarvan er miljoenen over de hele wereld verkocht zijn.

En nu heeft u als Privilege Member de kans om te genieten van een lunch geheel verzorgd door deze wereldberoemde chef. Op zaterdag 26 mei bereidt Ken Hom op de vernieuwde kookafdeling van de Bijenkorf Amsterdam een heerlijke Aziatische lunch met zijn favoriete keukengereedschap: de wok. De vroege lunch begint om 11.00 uur, de late lunch om 14.00 uur.

de Bijenkorf Amsterdam
Zaterdag 26 mei
11.00 uur en 14.00 uur

Er is plaats voor 10 personen per lunch. De kosten van 20,- per persoon ontvangt u terug in de vorm van een cadeaucard.

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl