KENZO

WORLD Eau de Toilette

De nieuwe sprankelende Eau de Toilette is bestemd voor een vrouw die zichzelf durft te zijn en het leven soms niet al te serieus neemt. <p>Vergelijkbaar met de diversiteit van KENZO Fashion, brengt deze geur verschillende geurfamilies samen in een bloemige boeket met fruitige noten.</p><p>Absoluut vrouwelijk. Een verbazingwekkende samenstelling tussen sprankelende Peer, stralende Pioenroos, Amandelbloesem en de vrouwelijke Iris.</p><p>Een fruitige bloemenexplosie voor een vrouw die zichzelf durft te zijn.</p><p>De iconische oogvormige flacon is omhuld in een frisse roze kleur. Een knipoog naar de KENZO Fashion. KENZO WORLD Eau de Toilette, de geur voor een vrolijke en ondeugende vrouw die zichzelf durft te zijn en het leven soms niet al te serieus neemt.</p>
Vanaf52,5052.5

Maat

uw cadeau

Bij aankoop vanaf een 50 ml Kenzo parfum ontvangt u een spiegeltje cadeau. Zolang de voorraad strekt. Één cadeau per klant.

Specificaties
Gratis retourneren
Bekijk meer van:

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl