Ornamenten

Tijdelijk niet beschikbaar

Ornamenten

Kerst is de tijd van het jaar waarin jij je helemaal kan uitleven met decoraties en ornamenten. Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreid assortiment aan zowel minimalistische en traditionele als humoristische ornamenten. Kom jij in de kerststemming met een rendier, kerstman of een kerstster?

ORNAMENTEN BIJ DE BIJENKORF

Is kerst ook jouw favoriete tijd van het jaar? Met de originele ornamenten van de Bijenkorf maak je het nog gezelliger. Maar dat betekent niet dat je helemaal over de top moet gaan. Bij VTwonen vind je bijvoorbeeld prachtige minimalistische frames van kerststerren en kerstbomen van metaal. Ideaal om je kerstkaarten aan vast te klippen. Of kies jij voor onze Bijenkorf beer Bobbie de Beer. Deze iconische beer is weer helemaal terug van weggeweest. Bobbie de beer is ook verkrijgbaar als kersthanger om je kerstboom mee te decoreren.

KERSTLAMPEN OM HELEMAAL IN DE KERSTSFEER TE KOMEN

Tijdens de kerstdagen maak jij je huis extra gezellig met sfeervolle kerstverlichting. De stilistische dennenappels met LED verlichting van Sirius passen perfect binnen een modern interieur. Daarnaast biedt het merk ook kerstengellen, kerstbomen en stolpen met LED verlichting. Of kies jij voor de Bijenkorf lamp van Vondels. Deze LED lamp is uitgevoerd in de vorm van ons prachtige monumentale pand op de dam. Dit accessoire kan toch niet in jouw kerstinrichting ontbreken!

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Gratis levering & retour
naar Duitsland

Shop nu