Tijdelijk niet verkrijgbaar Kerstserviezen

Een kerstdiner is niet compleet zonder schitterend kerstservies, variërend van sierlijke soepborden tot elegante mokken. Het kerstservies van de Bijenkorf is vanaf het najaar weer verkrijgbaar.

Kerstserviezen

De echte kerstliefhebber kan niet zonder een mooi traditioneel kerstservies. Je vindt bij ons diverse schalen, bekers, borden en kommen met kerstdecoraties. Een waar plezier om op de kersttafel te hebben, en buitengewoon geschikt als kerstcadeau.

KERSTSERVIES BIJ DE BIJENKORF

Een belangrijk onderdeel van het kerstfeest is het kerstdiner; gezellig met vrienden en familie genieten van lekkernijen totdat je niet meer in je broek past. En bij een tafel vol exclusieve kerstgerechten hoort natuurlijk een feestelijk kerstservies. In de online wereld van de Bijenkorf vind je een uitgebreid assortiment aan bekers, schalen, borden en kommen met kerstdecoratie. Wat zullen jouw gasten verrast zijn als ze er achter komen dat jij het kerstthema tot in de details hebt doorgevoerd. Een prachtig gedekte tafel is namelijk een lust voor het oog!

STIJL JE KERSTSERVIES AF MET KERSTDECORATIES

Met een kerstservies ben je natuurlijk nog niet klaar. Bij het stijlen van de dinertafel komt meer kijken. Creëer bijvoorbeeld een prachtig stilleven op tafel met een kerstkrans of kersttak. Kerstkaarsen zorgen voor een sfeervolle verlichting. Kies voor een kaars in de vorm van een dennenboom of kerstman om helemaal binnen het kerstthema te blijven.