Make classic fantastic Kerstbestelservice

Bestel nu

Bestel nu de mooiste champagnes en heerlijkste taarten voor kerst.

Het kerstfeest is niet compleet zonder onze overheerlijke taarten, verfijnde patisserie of sprankelende champagne. Bestel ze snel en eenvoudig met onze kerstbestelservice.

Taarten en patisserie

Speciaal voor kerst hebben onze patissiers weer extra uitgepakt. Van klassiekers zoals de Schwarzwalder Kirsch taart, tot een oog- en tongstrelend sneeuwpop gebakje. Heerlijk bij de koffie of thee of als afsluiting van het kerstdiner.

Champagnes

Een sprankelende champagne maakt ieder feest compleet. Wij bieden keuze uit meer dan 80 varianten, waarvan een aantal exclusief bij de Bijenkorf verkrijgbaar is. Voor iedere smaak, prijs en gelegenheid is er een passende champagne. Bekijk ons uitgebreide aanbod online of laat je adviseren in één van onze winkels.

Ontdek de collectie Kerst

Vier een sprankelende kerst met de allermooiste kerstdecoratie bij de Bijenkorf. Maak er een feestelijk seizoen van met onze verschillende kerstthema’s.

Bekijk het aanbod

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl