Kiehl's

Kiehl's Creamy Eye Treatment with Avocado - oogcrème

<p>Creamy Eye Treatment with Avocado van Kiehl's. Deze rijke en romige verzorging, op basis van avocado-olie, hydrateert en voedt de gevoelige oogcontour.</p> Deze romige, hydraterende oogcontourverzorging hydrateert effectief voor alle huidtypes. <br />- Zorgt voor een zachte hydratatie van de gevoelige huid rondom de ogen.<br />- Getest door oogartsen en dermatologen.<br />- Bevat uiterst effectieve ingrediënten waaronder bèta-caroteen, sheaboter en avocado-olie voor hydratatie van de huid.<br />- Voor alle huidtypes, ook voor de gevoelige huid.<p><strong>Gebruikstips:</strong> <br />- Breng de crème voorzichtig aan met de vingertoppen langs de oogkas, zonder aan de huid te trekken. <br />- Kiehl’s insidertip: Klop zachtjes rond de ogen tot u een korte hydratatie-explosie voelt.</p>
Vanaf29,-29

Maat

Specificaties
Gratis retourneren
Bekijk meer van:

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl