Winkels & Openingstijden
Klantenservice
Bestseller
Duurzamer

Kiehl's

Ultra Facial Cream Refill - dag- en nachtcrème navulling

67,012024-02-27T04:58:11.682Z67.01
Kiehl'sKiehl's Ultra Facial Cream Refill - dag- en nachtcrème navulling216209002100150
Maat150 ml

De gezichtscrème van Kiehl’s voor een verzorgde huid.
Ontdek de Ultra Facial Cream van Kiehl’s, die gemakkelijk te hergebruiken is. Onze unieke, snel absorberende crème zorgt de hele dag door voor continue hydratatie door vocht uit de lucht te absorberen, en zorgt voor continu comfort en een zichtbaar evenwichtige, gezonder uitziende huid.

Klinisch bewezen: de huid is 2,3 keer meer gehydrateerd
De huid is +47,9% beter bestand tegen vochtverlies
96% ervaart een versterking van de huidbarrière*
97% ervaart een onmiddellijke verbetering van de hydratatie van de huid*
98% ervaart een zachtere huid*

Getest in de kou van de bergen, in kantoren met airconditioning, in de hitte van de woestijn, tegen de droogte tijdens de vlucht en tegen de klimaatverandering.

Verrijkt met squalaan en glycerine.
Deze ultra-hydraterende crème van Kiehl’s helpt de huidbarrière te versterken en is geformuleerd met squalaan, dat zeer effectief is in het behoud van de hydratatie van de huid, en glacial glycoprotein, gewonnen uit micro-organismen in zee gletsjers en bekend om zijn vermogen te overleven in extreme klimaten.

Helpt de vochtbarrière te herstellen.
Ga verder dan hydratatie om de huidbarrière te herstellen en te beschermen met onze meest verkochte gezichtscrème. Deze ultralichte gezichtscrème is geformuleerd met dubbelwerkende squalaan om de vochtbarrière van de huid te versterken en te herstellen. Verder is het geformuleerd met glycerine om het vocht vast te houden en de huid te verzachten, en biedt tot 24 uur per dag hydratatie. Voor alle huidtypes, inclusief een gevoelige huid. Zonder parabenen en zonder parfum.

Gebruikstips:
Breng twee keer per dag een zeer kleine hoeveelheid van onze hydraterende gezichtscrème op de huid aan. Kan dag en nacht worden gebruikt als ultieme aanvulling op de huidverzorgingsroutine.

Een skincare routine van Kiehl’s.
Breng een kleine hoeveelheid van de Kiehl’s Ultra Facial Cleanser aan op schone vingertoppen. Masseer het zachtjes in op een vochtig gezicht in opwaartse draaiende bewegingen
Breng na het afspoelen, de Kiehl’s Ultra Facial Toner aan. Schenk de toner op een wattenschijfje en breng dit aan op het gezicht, waarbij de huid rondom de ogen moet worden vermeden
Eindig de routine met de Kiehl’s Ultra Facial Cream voor een verzorgde huid

Kiehl's67,01

Ultra Facial Cream Refill - dag- en nachtcrème navulling