Kilian

Love, don't be shy Icon Set - Limited Edition parfumset

255,-
KilianKilian Love, don't be shy Icon Set - Limited Edition parfumset266509007800000
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online of  bekijk of het artikel vanuit de winkel kan worden verzonden.

Inspiratie van Kilian Hennessy: KILIAN Paris viert The 15-Year Anniversary met een beperkte collectie exclusief voor de feestdagen, met een nieuw speciaal ontwerp geïnspireerd op de Eiffeltoren, een eerbetoon aan het Franse erfgoed van KILIAN Paris. In The 15-Year Anniversary collectie introduceert KILIAN Paris haar meest iconische geuren in een exclusieve set die bestaat uit een navulbare flacon spray van 50ml en een zwart gelakte Talisman Travel Spray van 7,5ml, gevuld met hetzelfde parfum juice.

Het parfum: De onschuld van de eerste liefde maakt zich kenbaar met sappige kamperfoelie en pluchen roos die zacht gestreeld worden door de zoetheid van weelderig marshmallow suikerakkoord, waardoor de hunkerende trek van een nieuwe liefde wordt bevredigd. A warm amber base lends a pulsing touch of sensuality, hinting the possibility of soon knowing another soul, inside and out.

Perfume notes: Neroli, Orange Blossom, Marshmallow.
Geurfamilie: The Narcotics
Parfumeur: Calice Becker.

Bekijk meer