Kilian

Rollin In Love Icon Set - Limited Edition parfumset

255,-
KilianKilian Rollin In Love Icon Set - Limited Edition parfumset266509008300000
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online of  bekijk of het artikel vanuit de winkel kan worden verzonden.

Inspiratie van Kilian Hennessy: KILIAN Paris viert The 15-Year Anniversary met een beperkte collectie exclusief voor de feestdagen, met een nieuw speciaal ontwerp geïnspireerd op de Eiffeltoren, een eerbetoon aan het Franse erfgoed van KILIAN Paris. In The 15-Year Anniversary collectie introduceert KILIAN Paris haar meest iconische geuren in een exclusieve set die bestaat uit een navulbare flacon spray van 50ml en een zwart gelakte Talisman Travel Spray van 7,5ml, gevuld met hetzelfde parfum juice.

Het parfum: Rolling in Love is een musc de peau, die de sensatie van het zich zo high voelen van de liefde vastlegt dat het bijna "onder de huid" lijkt te komen. In samenwerking met parfumeur Pascal Gaurin sloeg Kilian Hennessy een geheel nieuwe weg in. Rolling in Love is directer en minder gefacetteerd dan zijn vorige geuren - bijna "monochromatisch" in zijn gerichte weergave van één enkele emotie. Rolling in Love is een "witte" geur, met verschillende texturen in het spoor van de geur met noten van ambrettezaden, amandelmelk, iris en muskus.

Parfumnoten: Amandelmelk, iris, muskus.
Geurfamilie: The Narcotics

Parfumeur: Pascal Gaurin.

Bekijk meer