Kindermode lente/zomer 2017

7 April 2017

Dit seizoen is alles mogelijk

Dit seizoen staat in het teken van ‘The Art of Overdressing’ waarbij niets te gek is.

Een belangrijke trend is het combineren van prints en kleuren, hoe meer hoe beter. Kortom: Overdressed is helemaal hip. De filialen van de Bijenkorf en deBijenkorf.nl hebben het assortiment van kindermode nu uitgebreid met een aantal nieuwe merken.

Streepjes en denim zijn duidelijk aanwezig in de nieuwe collecties en ook tropische palmprints doen het goed deze lente. Dit modeseizoen geldt dat alles mag en alles kan.
Aan de collectie kindermode zijn de volgende merken toegevoegd: Absorba, American Outfitters, Diesel boys, Levi's, Oilily, Room Seven, Soft Gallery, Versace en Z8. Deze merken worden (binnenkort) online en in diverse filialen van de Bijenkorf aangeboden.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl