BOSS Kindermode

De BOSS kidswear collectie is geïnspireerd op de collectie voor volwassenen en biedt hippe, tijdloze mode voor de kleintjes. In de jongenscollectie van BOSS Kidswear vind je polo’s met merkborduring, longsleeves met opdruk en coole modellen jeans. Ook meer klassieke items, als overhemden, maken deel uit van de kindercollecties BOSS.

BOSS Kindermode bij de Bijenkorf

Ook je zoon of dochter kan genieten van de stijlvolle mode van BOSS. In de kidswear-collectie vind je kleding, schoenen en accessoires voor diverse leeftijdscategorieën. Heb jij al kleding van BOSS aangeschaft voor je zoon of dochter?

stijlvolle kinderkleding van BOSS

BOSS ontwerpt stijlvolle kinderkleding die een glimlach op je gezicht bezorgt. Zowel de kleintjes als de grote jongens en meisjes kunnen in de collectie van de Bijenkorf terecht. Bescheiden kleuren, waaronder wit, zwart en grijs voeren de boventoon in de collectie. Maar tegenwoordig voegt BOSS ook fluorescerende kleuren aan de collectie toe. Zo vind je voor de kleine mannen gebreide items en zachte jeans, waarin ze hun avonturen kunnen beleven. Ook voor de avontuurlijke meisjes biedt BOSS de nieuwste items met het iconische BOSS-logo. Ontdek de collectie met lieflijke jurken, tops en outerwear.