Bikini's voor meisjes

Zwemlessen, schoolzwemmen of een strandvakantie? Bij de Bijenkorf vind je bikini’s voor meisjes in maat 92 tot 176 voor verschillende levensfases. Van stoere bikini met legerprint tot een girly bikini met ruches – voor elke dame is er wel een bikini model wat bij haar past.

2 artikelen
  • Bikini slips
Filter & sorteer
2 artikelen
2 van 2 gezien

Zwemlessen, schoolzwemmen of een strandvakantie? Bij de Bijenkorf vind je bikini’s voor meisjes in maat 92 tot 176 voor verschillende levensfases. Van stoere bikini met legerprint tot een girly bikini met ruches – voor elke dame is er wel een bikini model wat bij haar past.

Bikini's voor meisjes bij de Bijenkorf

Of het nu voor de zwemles is, het schoolzwemmen of op een strandvakantie? Veel meisjes dragen het liefste een bikini. Bij de Bijenkorf vind je verschillende coole bikini’s voor meisjes van merken als We Fashion en Sanetta. Selecteer in de zijbalk verschillende maten, bikini’s voor peuters en kleuters, meisjes van de basisschool of bikini’s voor meiden van de middelbare school. Voor elke type meisje vind je wat wils!

Waar let je op bij het kopen van bikini’s voor meisjes?

Even van de glijbaan, spelen in het zwembad op blaasfiguren; een bikini voor meisjes moet wel tegen verschillende zwembad- en strandactiviteiten kunnen! Daarom is het handig als het broekje iets breder is, of een hipstermodel heeft. Voor het bikini topje is het handig om te letten op de bandjes; als ze wat breder zijn zakken ze snel af en verschuift het topje niet. Toch op zoek naar een model wat iets lager valt in de top? Kijk dan eens naar een tankini, ook die zitten uitstekend voor jonge meiden: stoer of toch juist vrouwelijk. Dit model biedt een fijne middenweg tussen bikini en badpak.

Of je nu naar het zwembad gaat of naar het strand: zonder slippers en een goed strandlaken is je bikini outfit niet compleet. Heeft jouw dochter toch extra bescherming nodig als ze uit het zwembad komt? Het is altijd handig om een badjas mee te nemen bij frissere temperaturen!

Bikini’s van Snapper Rock met extra zonbescherming

Zoek je een bikini of badpak voor jouw dochter met UV-bescherming? Kijk dan eens bij de bikini’s van Snapper Rock. Dit merk verkoopt badkleding, speciaal gemaakt voor kinderen en komt uit Nieuw Zeeland. Daarbij is op de kleding extra UV-bescherming aangebracht. Een kinderhuid is gevoelig voor zon en in Australië en Nieuw-Zeeland wordt daarom veel badkleding met UV-bescherming verkocht.

Hoe onderhoud ik de bikini van mijn dochter?

Kijk goed op het waslabel van de bikini. Bijna alle zwemkleding is gemaakt van een combinatie van nylon en lycra, en deze materialen hebben een speciale verzorging nodig. Het beste is om gewoon na gebruik de bikini te spoelen met koud water en te laten drogen op een rekje. Zo blijft het materiaal het mooiste. Ben je in een zwembad geweest met chloor, dan is het al helemaal belangrijk. Is het toch nodig om te wassen? Gebruik dan altijd een zacht vloeibaar wasmiddel, was de bikini apart en centrifugeer op een lage stand. Zo blijft de vorm en het elastan in de bikini behouden!