Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Moncler

Moncler’s kindercollectie voor komend seizoen is het resultaat van uitgebreid creatief onderzoek met een mix van innovatieve technieken en pure fantasie. Speciale texturen en originele kleurencombinaties kenmerken het volledige assortiment jassen en jacks.

Moncler Kindermode

69 artikelen
  • Accessoires
  • Kleding
Filter & sorteer
69 artikelen

Moncler voor kinderen bij de Bijenkorf

De uitgebreide kindercollectie van Moncler is herkenbaar dankzij de trendy en comfortabele ontwerpen. Bij de Bijenkorf vind je ieder seizoen nieuwe Moncler collecties voor jongens en meisjes, bestaande uit hippe kleding en accessoires.

Kleding voor jongens en meisjes van Moncler

Moncler ontwerpt trendy kleding voor jongens en meisjes. Het uitgebreide assortiment kinderjassen kenmerkt zich door gewatteerde donsjacks in donkere kleuren zoals zwart en paars. Ieder donkjack is voorzien van een afneembare capuchon. De jongenscollectie jacks van Moncler is voorzien van korte jacks, terwijl de meisjescollectie ook lange donsjacks bevat. Kenmerkend voor de meisjeskleding van Moncler zijn de unieke kleurcombinaties met colourblocking in roze, oranje en bruin. Naast jacks heeft Moncler ook hippe T-shirts, sweaters en joggingpakken in kindercollectie. De hoogwaardige kwaliteit is zichtbaar en voelbaar in ieder ontwerp van Moncler.