• Home
  • icon--arrow-micro-rightKinderen

Scotch R'Belle Kindermode

Scotch R’Belle is onderdeel van Scotch & Soda en brengt kindermode voor meisjes. De stijl is trendy, stoer en oriëntaals, met een meisjesachtig accent. .

115 artikelen
  • Accessoires
  • Kleding
Filter & sorteer
115 artikelen
48 van 115 gezien

Scotch R’Belle is onderdeel van Scotch & Soda en brengt kindermode voor meisjes. De stijl is trendy, stoer en oriëntaals, met een meisjesachtig accent. .

Scotch R'Belle bij de Bijenkorf

Scotch R’belle is afkomstig van het Nederlandse kledingmerk Scotch&Soda. ‘Babyzusje’ Scotch R’belle kwam in 2011 op de wereld, na de introductie van de dameskleding. De naam R’belle combineert het beste van beide werelden en is zowel geschikt voor typische meisje-meisjes als stoere rebellerende tantes met een attitude. De kleding mixt verschillende klassieke maritieme stijlen, met speelse grafische prints én daarmee is de meisjeskleding bijzonder veelzijdig. Net als Scotch&Soda draait R’belle ook om Amsterdams Blauw.

Meisjeskleding van Scotch R’belle

Of je nu tiener bent op de middelbare, of nog op de basisschool zit – Scotch R’belle is voor echte meiden vanaf 7 jaar. De maatserie start bij maat 128 en loopt op tot 176. Dit is de grootste kindermaat. De kleding voor meisjes loopt naadloos over in de kleding voor dames. ‘Zo moeder, zo dochter’. Vandaar dat we bij Scotch&Soda absoluut een trouwe schare fans kunnen vinden van mensen die verslingerd zijn aan het merk.

Voor meisjes vind je natuurlijk verschillende soorten jassen. Daarbij praten we over gewatteerde jassen en overjassen voor de winter, maar ook voor de zomer en de tussen seizoenen heb je bomberjacks en spijkerjassen. In de zomer kun je natuurlijk er voor kiezen om een zomerjas aan te schaffen. Natuurlijk zijn er ook spijkerbroeken van Scotch R’belle. Voor meisjes komen er de jeans ook in wassingen als lichtblauw, donkerblauw en zwart. Maar natuurlijk zie je ook wel eens een vrolijke roze broek voorbij komen. Voor het echte meisje-meisje vind je rokjes en jurken met borduursels, streepjes en prints, maar ook shirts en sweaters met de bekende Bretronse streep. Want ook voor jongens en meisjes houdt Scotch & Soda vast aan haar Amsterdamse inspiratie!