Scotch Shrunk kinderen

Scotch Shrunk is onderdeel van Scotch & Soda en brengt kindermode voor jongens. De stijl is stoer, speels en oriëntaals, passend bij veel jonge jongens in de leeftijd van 4 tot 16 jaar oud.

95 artikelen
  • Accessoires
  • Kleding
Filter & sorteer
  • 95 artikelen
48 van 95 gezien

Scotch Shrunk is onderdeel van Scotch & Soda en brengt kindermode voor jongens. De stijl is stoer, speels en oriëntaals, passend bij veel jonge jongens in de leeftijd van 4 tot 16 jaar oud.

Scotch Shrunk bij de Bijenkorf

Met een succesvolle herenlijn, kon kinderkleding van ‘Scotch en Soda’ natuurlijk ook niet uitblijven. Het jongere broertje van Scotch & Soda, ‘Scotch Shrunk’ kwam al in 2008 op de markt. En ja, en zoals de naam al zegt, Scotch Shrunk staat voor de verkleinde versie van de herenkleding. Kortom, je hebt dezelfde stoere jongenskleding voor mannen én jongens. Scotch Shrunk komt in maat 128 tot 176. Deze kleding is geschikt voor jongens vanaf 7 jaar.

Dé Scotch&Soda kinderlijn voor jongens

Deze lijn richt zich op stoere jongenskleding met winterjassen en zomerjassen en natuurlijk spijkerbroeken voor kinderen. Het Amsterdamse blauw van Scotch staat óók aan de basis van de kinderkleding van het merk. De jeans komen in verschillende wassingen, als licht blauw, donker blauw én zwart. En dat kun je natuurlijk perfect combineren met een gele sweater met capuchon, een gestreepte longsleave of een T-shirt van Scotch Shrunk.

De collectie van Scotch is perfect voor jongens die houden van een urban look of streetstyle. Combineer de outfit met een pet én sneakers, en klaar is Kees. Scotch Shrunk is met zijn denim blauw en stoere kleding duidelijk ‘Amsterdam’s finest’.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl