Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Babyspeelgoed

Een knuffeldoek, bijtring of badspeeltje? Hier vind je allerlei speelgoed voor baby’s. Door speelgoed leren baby’s de wereld te verkennen met hun zintuigen, en ontwikkelen zij hun motorische vaardigheden. Op zoek naar een kraamcadeau? Bij de Bijenkorf ben je aan het juiste adres voor een prachtig babycadeau.

61 artikelen
  • Muziekdoosjes
  • Blokken
  • Babygyms
  • Bijtringen
  • Rammelaars
Filter & sorteer
61 artikelen

Een knuffeldoek, bijtring of badspeeltje? Hier vind je allerlei speelgoed voor baby’s. Door speelgoed leren baby’s de wereld te verkennen met hun zintuigen, en ontwikkelen zij hun motorische vaardigheden. Op zoek naar een kraamcadeau? Bij de Bijenkorf ben je aan het juiste adres voor een prachtig babycadeau.

Babyspeelgoed bij de Bijenkorf

Ook voor de kleintjes heeft de Bijenkorf mooi speelgoed; alles voor een blije baby. Natuurlijk slaapt zo’n pasgeboren kindje flink wat uren per dag, de momenten dat hij of zij wakker is mag er gespeeld (en gegeten) worden. In de categorie babyspeelgoed vind je speeltjes van kinderen vanaf 0 jaar.

Neem een kijkje tussen de knuffeldieren, rammelaars, bijtringen, blokken en muziekdoosjes. Allemaal speciaal gemaakt voor baby’s én kleine kinderhandjes; extra veilig, niet breekbaar en zonder gevaarlijke stoffen. Zoek je iets voor een jongen of een meisje? Je kunt een selectie maken tussen jongens- en meisjesspeelgoed in zijbalk van onze shop. Maar je kunt ook kiezen voor uniseks, dan krijg je een selectie van babyspeelgoed te zien die voor beiden geschikt is.

Knuffeldieren en tutdoekjes van Happy Horse

Bij baby’s mogen knuffels en tutdoekjes niet ontbreken in de wieg! Happy Horse heeft superzachte knuffels die graag jouw kindje gezelschap houden. De leukste knuffeldieren uit het dierenrijk zijn vertegenwoordigd: katten, honden, konijnen, schaapjes, vosjes, panters, pinguïns, beren, aapjes, zebra’s, giraffen en –natuurlijk- paarden. De knuffels zijn gemaakt zacht polyester en kunnen gewassen worden op 30 graden. Zo blijft een knuffel fris!

Ook tutdoekjes en knuffelrammellaars uit de collectie babyspeelgoed van Happy Horse zijn bijzonder geliefd bij baby’s. Heeft jouw kindje een favoriet? Zorg dat dat er een reserve tutdoek of knuffel is. Mocht jouw zoon of dochter zijn knuffel kwijtraken, dan heb je er altijd nog een achter de hand.

Van bijtringen tot aan speelgoedauto's

Komen de tandjes door? Dan wordt het tijd voor een bijtring. Misschien had je het al door, want jouw zoon of dochter begon al te bijten op zijn fopspeen, of stak zijn handjes in de mond. Bijtringen helpen om het tandvlees soepel te maken, en zo komen tandjes makkelijker door. Natuurlijk heeft een baby ook wat vermaak nodig. Spelen op het kleed? De meeste speelgoedauto’s zijn speciaal gemaakt van rubber en zullen daardoor niet snel kapot gaan.

Babyspeelgoed als cadeau voor de geboorte?

Het babyspeelgoed van BamBam is leuk voor zowel jongens als meisjes, en daarom leuk om te geven als kraamcadeau voor de kleine. Het kinderspeelgoed merk heeft van alles, van fopspenen, tutdoekjes, knuffels, tot speeldozen en blokken. Wil je een bijzondere herinnering geven? BamBam heeft ook een set waarmee je gipsafdrukken kan maken van de handen en voeten van jouw pasgeboren baby. Zo herinner je altijd hoe klein jouw jongen of meisje was!