Classic filterkoffiezetapparaat 1,7 liter 5KCM1208

109,-
Adviesprijs 149,-
KitchenAidKitchenAid Classic filterkoffiezetapparaat 1,7 liter 5KCM1208675509033100000

KleurOnyx Zwart

Specificaties

Samenstelling

 • Inhoud waterreservoir1,5 liter (10-12 kopjes)
 • KopjeswarmerNee
 • MateriaalGegoten kunststof/roestvrij staal
 • Artikel675509033100000

Specificaties

 • Aantal kopjes per zetbeurtMeer dan 10 kopjes
 • Breedte18,2 cm
 • Diepte34 cm
 • Fabrieksgarantie2 jaar
 • Gewicht3,3 kg
 • Hoogte36,4 cm
 • Snoerlengte82 cm
 • Vermogen1100 W

Productinformatie

Met het 1,7 L Filterkoffiezetapparaat met spiraalvormige schenkkop zet je elke keer weer heerlijke koffie. Hij zorgt voor een optimale extractie door gelijkmatige verzadiging van de gemalen koffie en produceert een uitzonderlijk smaakvol kopje koffie naar jouw eigen wens.

Grote capaciteit en optimale extractie
Het filterkoffiezetapparaat met inhoud van 1,7 L (of 12 kopjes) heeft genoeg capaciteit om een hele hoop kopjes koffie te zetten. Om zeker te weten dat je de beste smaak en aroma uit je verse koffiebonen haalt, heeft het apparaat een spiraalvormige sproeikop met 29 gaatjes die het koffiedik gelijkmatig verzadigt en voor optimale smaak zorgt. De klassieke spiraalbeweging is zeer bekend in de koffiewereld en wordt ook met de hand gebruikt bij opgieten voor een mooi, gelijkmatig resultaat.

Koffie zoals jij het wil, wanneer jij het wil
Met de keuzeknop voor de koffiesterkte kun je kiezen tussen een kopje normale of sterke koffie, altijd met een vol aroma. Houd de voortgang in de gaten met het strakke en heldere LCD-scherm. Je kan precies zien hoeveel minuten er nog over zijn in je zet- of verwarmingscyclus. Je weet altijd precies waar je aan toe bent.

Nooit meer gokken dankzij markeringen voor het doseren
Met een filterkoffiezetapparaat van KitchenAid heb jij de controle. Je hoeft nooit meer te gokken tijdens het koffiezetten. Het goudkleurige filter heeft markeringen voor de dosering zodat je precies weet hoeveel koffie je moet toevoegen. Het waterreservoir heeft maatstreepjes zodat je telkens weer consistente, smakelijke resultaten krijgt. Je kan meteen vol vertrouwen koffie gaan zetten!

Eenvoudig te reinigen filter voor de allerbeste smaak
Met dit filterkoffiezetapparaat hoef je niet meer te klungelen met papieren koffiefilters. In plaats van een #4-filter te gebruiken kun je het goudkleurige filter hergebruiken. Het is gemaakt om lang mee te gaan en je zet er heerlijk zachte koffie mee. Hij kan gewoon in het bovenste rek van de vaatwasser en je hoeft nooit meer filters te kopen.

Altijd verwarmen op de juiste temperatuur
Het zou zomaar kunnen dat je nog niet klaar bent voor je koffie op het moment dat hij gezet is. De warmhoudplaat biedt je daarom een helpende hand. Met deze handige warmhoudplaat blijft je koffie 40 minuten lang op de perfecte temperatuur. Jij kunt dus je dag beginnen zonder te moeten haasten.

Kun je niet wachten op je kopje koffie? Schenken met tussenpozen!
Zodra je heerlijke koffie begint te lopen wil je hem het liefst meteen al proeven. Dankzij de functie Schenken met tussenpozen kan je je koffie inschenken zodra je wil. Je kunt simpelweg de glazen kan pakken en een kop koffie inschenken voor de hele cyclus is voltooid.

Schenken en water bijvullen zonder morsen
Dankzij de twee knoppen voor koffiezetten (een aan de voorkant en een aan de zijkant) kan je de machine neerzetten hoe je wil. Het doorzichtige, verwijderbare en eenvoudig te vullen waterreservoir heeft een grote opening om morsen te voorkomen en heeft markeringen zodat je kan zien hoe vol hij al is.

In de doos:
- Kan van 1,7 liter
- Herbruikbaar goudkleurig filter
- Verwijderbaar waterreservoir met markeringen
- Unieke sproeikop met 29 gaatjes

Onyx Zwart: 5KCM1208EOB
Wit: 5KCM1208EWH 

KitchenAid109,-

Classic filterkoffiezetapparaat 1,7 liter 5KCM1208