Klantenservice

Hoe kan ik mijn elektronische apparaten retour sturen?

Elektronische apparaten stuur je op dezelfde manier retour als andere artikelen. Voordat je het apparaat in de originele verpakking retour stuurt, vragen wij je om het artikel terug te zetten naar de fabrieksinstellingen. Het is namelijk van belang dat je jouw persoonlijke gegevens verwijdert wegens onze privacyrichtlijnen.

Je kunt je online aankopen binnen 30 dagen kosteloos aan ons retourneren. Je mag de aankopen thuis uitproberen. De artikelen dienen, indien redelijkerwijs mogelijk, in een zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd geretourneerd te worden.

Je hebt twee manieren om je pakket als retour aan te melden. Dat kan in Mijn Account onder het kopje Retouren of door het meegeleverde retourformulier in het pakket te stoppen met de retoursticker erop. Binnen 10 dagen na afgifte van je retour krijg je het aankoopbedrag terug via de betaalmethode die je gebruikt hebt. Indien artikelen niet in ongebruikte en originele staat zijn, kunnen wij een waardevermindering in rekening brengen.
warning