menu

Klantenservice

Corona: Wat is jullie levertijd?

Vanwege drukte bij de vervoerders duurt de levering van uw bestelling helaas langer dan u van ons gewend bent. Bekijk de actuele status van uw bestelling onder Mijn Account .

U ontvangt een e-mail zodra de bestelling is verzonden, met het trackingnummer in deze e-mail kunt u het pakket dan volgen. Ook kunt u w pakket volgen via Mijn Account. Voor bezorging in Nederland kunt u kiezen uit de volgende opties:

Standaard
Uw pakket wordt van maandag tot en met zaterdag bezorgd op het gewenste adres. De verzendkosten zijn 3,95 maar dit is kosteloos als u Privilege Member bent. De bezorger doet één bezorgpoging. Als u niet thuis bent ontvangt u een briefje in de brievenbus. Ook kunt u kiezen voor bezorging bij de buren.

Daarnaast is het mogelijk om uw bestelling op te halen bij een PostNL Pakketpunt. De verzendkosten voor de bezorging bij een PostNL Pakketpunt bedragen 2,95. Als u Privilege Member bent is dit kosteloos.

Avondbezorging
Als u  overdag niet thuis bent kunt u kiezen voor Avondbezorging. De bezorger komt dan tussen 18:00 en 22:00 uur bij u langs. De verzendkosten zijn 3,95 maar dit is kosteloos als u Privilege Member bent.

Bezorging op afspraak
Dit is momenteel helaas niet mogelijk.

Bezorging op zondag
U kunt ook kiezen voor bezorging op zondag. .
 
warning