Vandaag voor 22:00 uur besteld, morgen in huis

Tafelbarbecues

Barbecueën is iedereens favoriete activiteit in de zomer. Totdat jij wordt aangewezen als degene die de hamburgers en worstjes moet grillen. Zit je net even lekker aan tafel om een hap te nemen van je satéspies, moet je alweer terug naar de barbecue rennen om de maiskolven om te draaien. Gelukkig bieden we bij de Bijenkorf een uitgebreid assortiment aan tafelbarbecues. Voortaan blijf jij dus gewoon gezellig aan de tuintafel zitten!

4 artikelen
1-4 van 4

Tafelbarbecues bij de Bijenkorf

De tafelbarbecue is de ideale oplossing als je lekker aan tafel wilt blijven zitten tijdens het barbecueën. Deze barbecue kan je namelijk gewoon op tafel neerzetten, net als een grillplaat of een gourmetstel. Ook is deze handzame barbecue ideaal om mee te nemen naar het strand, naar het park of op de boot. De tafelbarbecue is namelijk zeer licht van gewicht en neemt weinig ruimte in beslag. Bij de Bijenkorf vind je een uitgebreid assortiment aan tafelbarbecues van de merken OUTDOORCHEF, Aniva en [Everdure][2].

De tafelbarbecue van Aniva

De tafelbarbecue van Aniva is een houtskoolbarbecue die je gemakkelijk inklapt. Je kunt beide kanten van de barbecue als grillrooster gebruiken, waardoor je een twee keer zo groot oppervlak creëert om je lekkernijen te grillen. De briketten of het houtskool kun je in een aluminium bakje in de tafelbarbecue plaatsen. Zo houd je de tafelbarbecue schoon. De tafelbarbecue van Aniva is er in de kleuren zwart, rood, oranje en groen.

Rookvrij barbecueën met de tafelbarbecue van HIT

Het nadeel van een houtskool tafelbarbecue is de rookontwikkeling. Maar wist je dat er ook rookvrije tafelbarbecues bestaan? De houtskoolbarbecue van HIT heeft een geavanceerd circulatiesysteem dat op batterijen werkt en de rooklucht meteen wegvoert. Zo heb je toch die heerlijke houtskoolbarbecuesmaak, maar blijft de rookgeur niet nog de hele avond om je heen hangen.

[2]: /koken-tafelen/barbecues /everdure

  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl