Karaffen

De karaf is ideaal om te gebruiken tijdens een etentje of wanneer er bezoek langskomt. Of je nu op zoek bent naar een waterkaraf, whiskey karaf of decanteerkaraf: op de Bijenkorf kun je rekenen. Kies jij voor een exemplaar met een leuke print of ga je voor mooi van eenvoud?

107 artikelen
Filter & sorteer
107 artikelen
48 van 107 gezien

De karaf is ideaal om te gebruiken tijdens een etentje of wanneer er bezoek langskomt. Of je nu op zoek bent naar een waterkaraf, whiskey karaf of decanteerkaraf: op de Bijenkorf kun je rekenen. Kies jij voor een exemplaar met een leuke print of ga je voor mooi van eenvoud?

Karaffen bij de Bijenkorf

Met de karaf op tafel is jouw etentje compleet! Zo’n glazen karaf staat namelijk prachtig op de eettafel en de mogelijkheden zijn ook nog eens eindeloos. Vul ‘m met wijn, sangria, limonade of water: het ziet er allemaal even appetijtelijk uit. Ook kun je stukjes fruit of komkommer gebruiken om het geheel mee af te maken. Naast water- en decanteerkaraffen bieden wij ook whiskey karaffen.

Water- en whiskey karaffen van onze topmerken

De Bijenkorf biedt een prachtig assortiment aan diverse soorten karaffen. Of je nu op zoek bent naar een water- of wijnkaraf voor tijdens het eten, of juist de voorkeur geeft aan een whiskey karaf voor op het drankenkastje, hier ben je aan het juiste adres. Natuurlijk bieden wij enkel karaffen van topmerken. Neem bijvoorbeeld onze Leonardo karaffen van hoogwaardige glaskwaliteit. De karaffen van het Duitse merk zijn prachtig vormgegeven dankzij de slanke, sierlijke silhouetten. Of neem bijvoorbeeld eens een kijkje bij de collectie Kilner karaffen indien je een karaf zoekt met een robuuste, authentieke uitstraling.

Kies uit karaffen in vele materialen

De meest geliefde karaf is wellicht nog wel de glazen karaf. En dat is niet gek ook, want hiermee kun je de inhoud van de karaf prachtig tentoon stellen. Met onze ruime en gevarieerde selectie aan glazen karaffen zit er voor iedereen een prachtig exemplaar bij. Bekijk ook eens onze stijlvolle karaffen van kristalglas. Niet op zoek naar een glazen karaf? Wij hebben ook aardewerken karaffen in het assortiment. Deze zijn bij uitstek geschikt om bijvoorbeeld melk mee uit te schenken. Maar onze aardewerken karaffen kunnen ook prima dienst doen als vaas!

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl