Vergieten

Met het vergiet kun je etenswaren ontdoen van overtollig vocht. Voor liefhebbers van aardappelen en/of pasta is dit een onmisbaar keukenhulpmiddel! Daarom bieden we ook speciale inzetmanden voor de pan, zodat je niet de inhoud hoeft over te gieten.

24 artikelen
Filter & sorteer
  • 24 artikelen
24 van 24 gezien

Met het vergiet kun je etenswaren ontdoen van overtollig vocht. Voor liefhebbers van aardappelen en/of pasta is dit een onmisbaar keukenhulpmiddel! Daarom bieden we ook speciale inzetmanden voor de pan, zodat je niet de inhoud hoeft over te gieten.

Vergieten bij de Bijenkorf

Het vergiet gebruik je bij de meest alledaagse handelingen in de keuken, zoals bij het afgieten van pasta of aardappelen en bij het afspoelen van fruit. Juist daarom mag dit keuken-item niet bij jou ontbreken! Gelukkig ben je bij de Bijenkorf aan het juiste adres. In ons assortiment vind je vergieten in diverse groottes en materialen.

Roestvrij stalen vergieten van Voccelli en ibili

Bij Voccelli en ibili kun je terecht voor één van de robuust ontworpen roestvrijstalen vergieten. Zo bestaat de collectie Voccelli vergieten uit RVS vergieten in diverse formaten. Kies bijvoorbeeld voor het ruimtebesparende vergiet van 18 cm voor het wassen van fruit en ga voor het grotere model van 26 cm om aardappelen, groenten en pasta’s mee af te gieten. Ook bij het assortiment ibili vergieten kun je uitstekend terecht voor een vergiet van hoogwaardige roestvrij stalen kwaliteit. De collectie biedt vergieten van 24 en 29 cm.

Multifunctionele vergieten van Villeroy & Boch

De vergieten van Villeroy & Boch zijn ontzettend praktisch van ontwerp. De kommen zijn vervaardigd van hoogwaardig porselein en zijn voorzien van een siliconen rand aan de onderkant. De siliconen rand kun je omvouwen waardoor de porseleinen schaal ook dienst kan doen als vergiet. Na het afgieten vouw je de siliconen rand weer terug en kun je de ingrediënten direct in de schaal serveren. Met de Clever Cooking multifunctionele kommen inclusief vergiet is het inderdaad slim koken!

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl