Magimix Keukenmachines

Kloppen, raspen, hakken en mixen: de keukenmachines van Magimix zijn er voor al jouw dagelijkse werkzaamheden in de keuken. Bekijk hier onze verschillende Magimix keukenmachines en hun bijbehorende functies, en vind zo het juiste model voor jou.

16 artikelen
  • Blenders
  • Hakmolens
  • Keukenmachines
Filter & sorteer
  • 16 artikelen
16 van 16 gezien

Kloppen, raspen, hakken en mixen: de keukenmachines van Magimix zijn er voor al jouw dagelijkse werkzaamheden in de keuken. Bekijk hier onze verschillende Magimix keukenmachines en hun bijbehorende functies, en vind zo het juiste model voor jou.

Magimix keukenmachines bij de Bijenkorf

Het Franse merk Magimix is al ruim 40 jaar een echte expert op het gebied van keukenmachines. Magimix heeft zelfs de uitvinding van de eerste multifunctionele foodprocessor op zijn naam staan. Dit maakt Magimix niet alleen geliefd onder thuiskoks, maar ook worden de apparaten van het merk graag gebruikt in professionele keukens.

Natuurlijk kun je bij de Bijenkorf zo’n prachtig ontworpen keukenmachine van Magimix bemachtigen. In onze webshop vind je een ruime selectie keukenmachines van het merk met een breed scala aan bijbehorende functies. Zo is er altijd een exemplaar te vinden voor jou en jouw dagelijkse werkzaamheden in de keuken. Ook is het design natuurlijk geen onbelangrijke factor: ga bijvoorbeeld voor een trendy keukenmachine van Magimix in rood of kies je liever voor een neutrale en strakke zilveren Magimix keukenmachine?

Magimix keukenmachines voor al jouw keukenwerkzaamheden

Maak je het liefst elke week wel de heerlijkste zoete baksels, of ben je wellicht meer van de hartige gerechten? In beide gevallen is een keukenmachine van Magimix een uitkomst. Zo zijn er keukenmachines die geschikt zijn specifiek voor kloppen, mixen en kneden. Een deeg kneden, eiwit of slagroom kloppen was nog nooit zo gemakkelijk! Ook voor het bereiden van bijvoorbeeld sauzen, pesto’s of soepen waar flink wat hak- en snijwerk aan te pas komt kun je de Magimix keukenmachine prima gebruiken. Kies in dat geval voor een model waar je mee kunt raspen en hakken.

De juiste accessoires voor bij jouw Magimix keukenmachine

De keukenmachines van Magimix komen met diverse accessoires. Wanneer je graag zoetigheden bakt, dan loont het wellicht voor jou om voor een machine te kiezen waarbij bijvoorbeeld een mengkom, spatel en eiwitklopper worden meegeleverd. Wil je de Magimix keukenmachine voornamelijk gebruiken om jou te assisteren voor het bereiden van sauzen of soepen? Kies dan voor een keukenmachine met diverse messen, een snij- en een raspschijf. Kun je wel wat inspiratie gebruiken? Bij enkele modellen Magimix keukenmachines wordt een handig receptenboek meegeleverd.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl