Koelkasten

Een koelkast is onmisbaar in elke keuken. De koelkast zorgt ervoor dat jouw etenswaar vers blijft en langer bewaard kunnen worden. Bij de Bijenkorf vind je handige koelkasten van ATAG voor in jouw keuken met én zonder vriesvak.

9 artikelen

Een koelkast is onmisbaar in elke keuken. De koelkast zorgt ervoor dat jouw etenswaar vers blijft en langer bewaard kunnen worden. Bij de Bijenkorf vind je handige koelkasten van ATAG voor in jouw keuken met én zonder vriesvak.

Koelkasten bij de Bijenkorf

Wat zou onze keuken zijn zonder koelkast: een essentieel stuk apparatuur voor in de keuken. Waar de één genoeg heeft aan een klein formaat onderbouw koelkast zonder vriesvak, kan de ander juist niet zonder zijn ultiem luxe Amerikaanse stijl koelkast. In de online shop van de Bijenkorf vind je koelkasten in uiteenlopende ontwerpen, zodat er altijd een geschikt model voor in jouw huis bijzit.

Op en top luxe: de Amerikaanse koelkast van ATAG

In ons assortiment ATAG koelkasten vind je onder andere de Amerikaanse stijl koelkast. Dit type koelkast is bij uitstek geschikt voor in een ruime keuken. Hoewel deze koelkast groot van formaat is, krijg je er ook een hoop opbergruimte en fijne functies voor terug. Zo hebben de Side by side koel-vriescombinatie koelkasten van ATAG bijvoorbeeld energiezuinige LED verlichting, Climate Control voor een optimale koeltemperatuur en een ijsblokjesfunctie. Wat zoek je nog meer in een koelkast?

Met of zonder vriesvak: inbouw koelkasten in diverse ontwerpen

Ook voor wie op zoek is naar een inbouw koelkast bieden wij genoeg moois. Zo vind je in de webshop diverse modellen van ATAG, met of zonder vriesvak. De inbouw koelkasten komen in een formaat van 178 cm. Ook deze ATAG koelkasten beschikken over een systeem dat zorgt voor een optimale verdeling van de temperatuur. De modellen inclusief vriesvak hebben doorzichtige vrieslades, zo kun je in één oog opslag zien wat je nog in huis hebt!

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl