Wij hebben helaas geen artikelen kunnen vinden voor de zoekopdracht:

“Thee & koffie”

Controleer of het zoekwoord juist is ingevuld of probeer een minder specifieke zoekopdracht.

Kom even heerlijk tot jezelf met de thee van Rituals. Kies uit de verschillende aroma’s en smaken zoals het verkwikkende Jasmine Delight, het ontspannende kruidenmelange van Emperor’s Dream of het frisse aroma van Hammam Mint.

Rituals thee bij de Bijenkorf

Je kent Rituals waarschijnlijk al van zijn heerlijk geurende en verzorgende badproducten, maar ook biedt dit Nederlandse merk een selectie fijne theesoorten in prachtige verpakkingen. Met de thee van Rituals creëer je een ontspannen momentje voor jezelf. In ons assortiment Rituals thee heb je de keuze uit verschillende smaken en aroma’s: zo zit er altijd een theesoort bij die past bij jouw wensen en bij het moment van de dag.

Rituals thee: aan welke smaken en aroma’s heb jij behoefte?

Kom je net thuis na een lange dag werken, en wil je even een momentje om tot rust te komen? In zo’n geval adviseren wij om bijvoorbeeld voor de Emperor’s Dream, de Rose Wisdom of voor de Earl’s Secret thee van Rituals te kiezen. Zo bevat de Emperor’s Dream thee een kruidenmelange van steranijs en drop dat een ontspannend effect heeft. Ook de Rose Wisdom staat garant voor een kalmerend momentje dankzij de heerlijke melange van gember en roos. Een verkwikkende thee voor in de ochtend? Dat zijn de Hammam Mint en de Jasmine Delight, met ingrediënten zoals munt en groene thee. Bij Rituals is er voor ieder moment van de dag een geschikte thee te vinden!

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl