Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Brabantia pannen

Bekijk ons ruime aanbod aan Brabantia pannen en til je gerechten naar een hoger niveau. Deze betaalbare pannen hebben een luxe uitstraling en de goede kwaliteit van dit keukengerei zorgt ervoor dat je iedere dag de lekkerste maaltijden klaarmaakt.

2 artikelen
  • Koekenpannen
  • Steelpannen
Filter & sorteer
2 artikelen
2 van 2 gezien

Bekijk ons ruime aanbod aan Brabantia pannen en til je gerechten naar een hoger niveau. Deze betaalbare pannen hebben een luxe uitstraling en de goede kwaliteit van dit keukengerei zorgt ervoor dat je iedere dag de lekkerste maaltijden klaarmaakt.

Brabantia pannen bij de Bijenkorf

Of je nu een simpel eitje bakt of juist uitpakt met een stuk vlees of vis, met de pannen van Brabantia zijn de mogelijkheden eindeloos. Voor een heerlijk spiegelei in de ochtend gebruik je één van de Brabantia koekenpannen en als je lekker wil wokken ga je voor de Brabantia wokpan. Voor een gezonde wok zijn de Balance pannen ideaal, door de antiaanbaklaag van deze pannen heb je weinig boter of olie nodig. En ook met de nieuwe Tasty+ pannen van Brabantia, die in trendy kleuren komen, maak je een feestje in de keuken.

Meer kookgenot met Brabantia pannen

De pannen zijn vrijwel allemaal te gebruiken op elke warmtebron en zijn op zo’n manier ontworpen dat hitte gelijkmatig wordt verdeeld. Hierdoor wordt eten goed gaar en geniet je elke dag van een geslaagde maaltijd. Zelfs als je niet de meest fanatieke kok bent, maken Brabantia pannen koken een stuk gemakkelijker en zet je met plezier wat lekkers op tafel. Kies bijvoorbeeld voor één van de Brabantia hapjespannen of één van de Brabantia braadpannen voor het maken van een heerlijk vlees- of visgerecht. Laat niet alleen je gasten, maar ook jezelf genieten van een heerlijke maaltijd. Met ons uitgebreide assortiment aan Brabantia pannen, vind je gemakkelijk een betaalbare pan om je pannencollectie uit te breiden.

Zijn er ook Brabantia pannensets?

Jazeker, een Brabantia pannenset is een goede manier om meteen alle benodigde pannen in huis te hebben. Niet alle pannensets komen met dezelfde pannen, zo heeft de een meer kookpannen, de ander een koekenpan erbij of is het een set sauspannen. Vind de pannenset die bij jouw kookbehoeftes past!

Kunnen Brabantia pannen op inductie?

Ja, alle Brabantia pannen kunnen op inductie. Dit kun je per pan ook terugvinden in de product specificaties. Uiteraard kunnen de Brabantia braadsledes niet op inductie terecht, daar maak je heerlijke ovengerechten mee. Veel pannen van Brabantia kunnen bovendien in de oven, zoals de Balance koekenpannen.