Broste Copenhagen Serviezen

De serviezen van Broste Copenhagen hebben een ongedwongen, natuurlijke uitstraling. De Bijenkorf biedt een ruime selectie aan Broste Copenhagen servies, waaronder borden, kommen, schalen en mokken. Laat je inspireren door de serviescollectie van dit toonaangevende Scandinavische merk.

117 artikelen
  • Borden
  • Eierdopjes
  • Kommen
  • Kopjes & mokken
  • Melkkannetjes & suikerpotjes
  • Schalen
  • Theepotten
Filter & sorteer
  • 117 artikelen
48 van 117 gezien

De serviezen van Broste Copenhagen hebben een ongedwongen, natuurlijke uitstraling. De Bijenkorf biedt een ruime selectie aan Broste Copenhagen servies, waaronder borden, kommen, schalen en mokken. Laat je inspireren door de serviescollectie van dit toonaangevende Scandinavische merk.

Broste Copenhagen serviezen bij de Bijenkorf

Ben jij wel een liefhebber van de Scandinavische interieurtrend? Puur, ongedwongen en altijd stijlvol. En de serviezen van Broste Copenhagen zijn hier geen uitzondering op. Deze serviezen komen wanneer dan ook goed voor de dag. Of je de serviesstukken nu gebruikt voor een snel avondmaal met het gezin, of juist tevoorschijn haalt tijdens een romantisch diner: het servies van Broste Copenhagen doet recht aan het moment.

Broste Copenhagen biedt servies voor elk moment van de dag

In de ruime collectie Broste Copenhagen serviezen vind je serviesstukken voor ieder moment van de dag. Zo zijn er Broste Copenhagen borden in diverse formaten te vinden, waaronder diner-, ontbijt- en soepborden. Ook aan Broste Copenhagen kommen geen gebrek. Hiermee eet je jouw soepen, nasi, salades en ander bowlfood in stijl. Binnenkort een feestje op de planning of zet je ’s avonds graag wat hapjes en snacks op tafel? In de schalen van Broste Copenhagen komen deze nog beter tot hun recht.

Inspiratiebronnen achter de serviezen van Broste Copenhagen

Broste Copenhagen laat zich in zijn ontwerpen graag inspireren door zijn Scandinavische roots. Zo vind je in de serviescollectie bijvoorbeeld een serie die is geïnspireerd op de stranden en de ruige kustlijn van Denemarken. Deze hoogwaardige aardewerken serviezen zijn uitgevoerd in natuurlijke kleuren zoals grijs en beige en bevatten een licht streepjesdessin. De vloeiende vormen dragen bij aan de natuurlijke uitstraling van de serviezen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl