Eierdopjes

Voorzie je gedekte tafel van de finishing touch met een mooie eierdop in uiteenlopende designs! Van effen eierdopjes tot gekleurde varianten met een leuk dessin: in onze collectie vind je gegarandeerd een leuk eierdopje voor op de ontbijttafel.

54 artikelen
Filter & sorteer
54 artikelen
48 van 54 gezien

Verre reis Wereldkeukens

Trends voor op tafel: laat je inspireren door deze smaakvolle wereldkeukens en dek je eettafel in bijpassende stijl

Voorzie je gedekte tafel van de finishing touch met een mooie eierdop in uiteenlopende designs! Van effen eierdopjes tot gekleurde varianten met een leuk dessin: in onze collectie vind je gegarandeerd een leuk eierdopje voor op de ontbijttafel.

Eierdopjes bij de Bijenkorf

In het weekend heerlijk uitgebreid ontbijten of brunchen: bij veel mensen gaat dit gepaard met een lekker gekookt eitje. Natuurlijk is een uitgebreid ontbijt pas compleet met een mooi gedekte tafel, inclusief leuke eierdopjes naast elk bord om het geheel mee af te maken. In onze webshop heb je de keuze uit een ruim aanbod aan stijlen, materialen en kleuren. Voor op elke ontbijttafel is er een passend eierdopje te vinden!

Ontdek het aanbod eierdopjes van Pip Studio en Le Creuset

De eierdopjes van Pip Studio zijn verkrijgbaar in allerlei lieflijke kleuren en dessins. Bloemetjes, stipjes, pasteltinten: deze eierdopjes zouden bijvoorbeeld erg goed staan op een vrolijke paastafel. Alle eierdopjes zijn verrijkt met een mooi gouden randje of een gouden swirl als finishing touch.

Zoek je eierdopjes zonder patroontje? Dan zit je goed bij de collectie Le Creuset eierdopjes. Het kleurgebruik dat ook in de befaamde pannencollectie van Le Creuset wordt gehanteerd, is ook hier weer aanwezig. Alle eierdopjes zijn vervaardigd uit aardewerk en zijn daardoor gemakkelijk te reinigen. Enkele exemplaren in de collectie bevatten een subtiel kleurverloop.

Onze eierdopjes komen in diverse mooie materialen

Het traditionele en meest geliefde materiaal voor een eierdopje is porselein, en daarom aan porseleinen eierdopjes geen gebrek in onze webshop. Zoek je echter eierdopjes in een ander materiaal, dan kunnen wij je uiteraard hier ook in voorzien. Wat dacht je bijvoorbeeld van de bamboe eierdopjes van Zuperzozial? Of de modern ogende eierdopjes van staal van Point-Virgule?

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl