Kopjes & mokken

Bij de Bijenkorf vind je de meest gezellige, elegante en trendy kopjes en mokken. Of je nu de voorkeur geeft aan een lekkere robuuste mok om koffie uit te drinken, of juist graag jouw thee drinkt uit een sierlijk ontworpen kop met schotel: hier ontdek je gegarandeerd een mooi exemplaar.

789 artikelen
  • Espressokopjes
  • Kop & schotels
  • Kopjes
  • Mokken
  • Schotels
  • Sets
Filter & sorteer
  • 789 artikelen
48 van 789 gezien

Bij de Bijenkorf vind je de meest gezellige, elegante en trendy kopjes en mokken. Of je nu de voorkeur geeft aan een lekkere robuuste mok om koffie uit te drinken, of juist graag jouw thee drinkt uit een sierlijk ontworpen kop met schotel: hier ontdek je gegarandeerd een mooi exemplaar.

Kopjes & mokken bij de Bijenkorf

Een aantal goede kopjes en/of mokken zijn onmisbaar in iedere servies kast. Bij de Bijenkorf vind je zowel koppen als mokken in de meest uiteenlopende designs, kleuren en materialen. Voor iedere smaak en persoonlijkheid is er een mooie koffie- of theekop te vinden. Van espressokopjes en mokken tot aan complete sets met kopjes en mokken Van robuust eenvoudig tot aan sierlijk en klassiek.

Koffiekopjes en mokken van Villeroy & Boch en Pip Studio

Een paar mooie kopjes en mokken in klassiek gebroken wit zijn een prachtige basis voor iedere serviezencollectie. Hiervoor kun je gerust terecht in de collectie kopjes & mokken van Villeroy & Boch. De kopjes, schotels en mokken zijn veelal verkrijgbaar in gebroken wit en in verschillende designs. Dankzij de klassieke eenvoudige uitstraling komen de mokken en kopjes ieder moment van de dag goed tot hun recht.

Ben je op zoek naar een meer uitbundig kleurenpalet? Dan ga je ongetwijfeld vinden wat je zoekt bij de collectie Pip Studio kopjes & mokken. In de Pip Studio collectie voeren romantische bloemendessins de boventoon. De koffiekopjes en mokken zijn verkrijgbaar met diverse verrassende, frisse kleurenpalets. Wat is jouw favoriete kopje uit deze fantasierijke collectie?

Must-have voor jouw servies: het kopje met schotel

In stijl koffie en thee drinken doe je natuurlijk uit kopjes inclusief schotels!. Deze zijn een echte must-have voor bijvoorbeeld high tea’s en verjaardagen, of gewoon om tevoorschijn te halen tijdens een momentje voor jezelf. De mooiste kopjes en schotels vind je onder andere in de collecties Tokyo Design Studio kop & schotels of in de collectie Laura Ashley kop & schotels!

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl