Serviesseries

Een mooi gedekte tafel begint met mooi servies. Basic servies voor alledaags gebruik of servies voor de speciale momenten. Ieder stuk heeft zijn eigen verhaal, dus je bent verzekerd van een bijzonder geheel. Met deze serviesseries spaar je de meest prachtige sets bij elkaar. Of mix en match de serviezen met elkaar voor een leuk totaalplaatje.

677 artikelen
Filter & sorteer
  • 677 artikelen
1-48 van 677

Serviesseries bij de Bijenkorf

Gedekte tafels worden nog mooier met een serviesserie. Het voordeel van het kopen van een serviesserie is dat je verschillende types servies hebt in dezelfde stijl. In het assortiment heb je de keuze uit verschillende serviessets en serviesseries. Dus bedenk maar alvast voor hoeveel personen je servies nodig hebt.

Van 2-delige serviessets tot aan 30-delige serviessets, serviesseries zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. Daarnaast heeft iedere serviesserie een eigen verhaal. iitala heeft een aantal bekende serviesseries in het assortiment, zoals Teema en Kastehelmi. Maar ook de Taika-serie van ittala is bekend en verrijkt met betoverende prints. Houd je van kleur en romantisch servies, bekijk dan de serviesseries van Pip Studio. De Royal White-serie wordt gekenmerkt door Delfts Blauwe details en de Royal-serie staat bekend om de iconische bloemen van Pip Studio. Voor welke serviesserie je ook gaat, iedere tafel ziet er mooier uit met een serviesserie in dezelfde stijl.

Tip: porselein is minder kwetsbaar dan aardewerk. Dus als je op zoek bent naar minder breekbaar servies, dan ga je voor een porseleinen serviesserie.

java.lang.AbstractMethodError

java.lang.AbstractMethodError

RequestURI=/content/website/en/jcr:content/footer-container.html

Servlet= /apps/sling/servlet/errorhandler/Throwable.html


Apache Sling
  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl