Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Konges Sløjd

Konges Sløjd biedt een uitgebreide collectie baby- en kinderproducten, variërend van kleding tot speelgoed en accessoires. Elk item wordt zorgvuldig ontworpen en gemaakt met hoogwaardige materialen, waarbij comfort, stijl en functionaliteit centraal staan.

Konges Sløjd

86 artikelen
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
86 artikelen

Konges Sløjd bij de Bijenkorf

De Scandinavische stijl en goede kwaliteit kenmerken de leuke items van Konges Sløjd. Je kan voor alles wat je nodig hebt voor je kindje terecht bij dit Deense merk. Kies bijvoorbeeld voor een Konges Sløjd beige dekbedovertrekset met een rustige print en tover de babykamer zo om tot een rustige ruimte met een luxe uitstraling. Bij Konges Sløjd kan je terecht voor allerlei leuke kinderaccessoires en ben je verzekerd van goede kwaliteit.

Samen eten en spelen met Konges Sløjd

Speel samen met je kindje met het Konges Sløjd speelgoed. Deze houten items gaan door hun goede kwaliteit lang mee en zien er vrolijk uit. Leer je kind allerlei nieuwe vaardigheden met de Konges Sløjd puzzels of beleef met behulp van één van de Konges Sløjd serviessets het eerste eetmoment met je kindje. De items zijn niet alleen leuk om voor jezelf te kopen, maar ook erg geschikt als kraamcadeau.