Kookboekenavond voor fijnproevers

15 november 2018

utrecht

Ontdek de Kookboekenweek bij de Bijenkorf Utrecht

Ontdek de Kookboekenavond voor fijnproevers bij de Bijenkorf Utrecht.

Bekende (sterren)chefs, kookboekenschrijvers, sommeliers en andere culinaire fenomenen laten hun expertise zien, horen en proeven in restaurant Kitchen en op de afdeling koken & tafelen. Kaarten kosten 25,-.

  • 16.00 – 16.30 uur ontvangst met hapje en drankje
  • 16.30 – 16.45 uur Ronald Giphart interviewt Jonnie en Thérèse Boer
  • 16.45 – 17.15 uur Ronald Giphart, Jonnie en Thérèse Boer signeren hun kookboek
  • 17.15 – 19.45 uur masterclasses van de Librije, head chef Nick Bril van The Jane, Janny van der Heijden en Danny Jansen
  • 19.45 – 20.15 uur Nick Bril, Janny van der Heijden en Danny Jansen signeren hun kookboek

Thuis bij de Librije***

Benieuwd wat er bij Jonnie en Thérèse Boer zelf thuis op tafel komt? In hun boek Thuis doen de eigenaars van driesterrenrestaurant De Librije in Zwolle het uit de doeken. En het mooiste is: iedereen kan het maken!

Fine dining met Nick Bril van The Jane**

Chef-kok en bedrijfsleider van het tweesterrenrestaurant The Jane in Antwerpen Nick Bril is ook nog ondernemer, dj en vader van twee kinderen. Aan de hand van zijn boek 33 onthult hij de finesses van fine dining.

Aan tafel met Janny van der Heijden

In haar masterclass vertelt culinair journalist Janny van der Heijden (Heel Holland Bakt), net als in haar boek Dineren aan de gracht. Conservator Willem te Slaa plaatst de rijke tafelcultuur van de familie Van Loon in een bredere historische context; culinair publicist Janny van der Heijden bewerkte speciaal voor dit boek 30 oude familierecepten.

Danny Janssen

Volgens Danny Jansen, bekend van 24Kitchen, is een gerecht succesvol wanneer het bereid is met liefde. In zijn boek Vet Lekker vertelt hij hoe u de snacks uit de vitrine van de snackbar zelf maakt.

Ronald Giphart

Toen Ronald Giphart een roman schreef over een chef-kok raakte hij zelf in de ban van het culinaire leven. Al meer dan tien jaar schrijft hij over zijn favoriete gerechten, die gebundeld zijn in Prakken en stampen.

Solis

Een perfect kopje koffie is niet alleen een kwestie van de goede bonen, maar ook van de juiste dosering, watertemperatuur en druk. De barista van Solis laat zien en proeven hoe u zelf kopje koffie maakt.

KitchenAid

De stijlvolle keukenapparatuur van KitchenAid is een musthave voor kookliefhebbers die willen koken als een professional. U krijgt een demonstratie van de eindeloze mogelijkheden van de bekende standmixer.

Bekijk de collectie

de Bijenkorf presenteert Food stories

De Bijenkorf presenteert een heel nieuw assortiment van Food Stories. Heerlijke en bijzondere producten met een verhaal erachter dat je proeft.

Bekijk de collectie
  • Inloggen
  • Nieuwe klant
  • Mijn account
  • Verlanglijst
  • Uitloggen

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Shop the look

products

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl