De Kracht van Kleur Blauw

Blauw is de kleur van inspiratie en kunstzinnigheid. Het werkt kalmerend, verruimt je blik en stimuleert zelfexpressie. "Het is wellicht dé meest tijdloze kleur in de mode," zegt trendwatcher Hilde Francq. "Misschien zelfs nog tijdlozer dan zwart."

Inspirerend in blauw

Met blauwe kleding straal je evenwichtigheid, efficiëntie en stabiliteit uit. Een goede kleur als je wil overtuigen en loyaal wil overkomen. Het is dan ook de ideale power kleur voor een sollicitatie en heeft de grootste succesfactor.

Dames

Blauw is flatterend voor vele verschillende types. Van lichtblauwe jeans tot donkerblauwe zakelijke blazers, aan variatie met deze kleur geen gebrek. Combineer verschillende tinten of ga voor een statement blauwe jurk. Voor tips kun je terecht bij onze Online Personal Styling service.

Heren

Blauw is onmisbaar in je garderobe en bovendien ook eenvoudig te dragen. Combineer een blauwe jeans met een donker colbert of een blauwe spijkerhemd met een donker pantalon. Voor meer tips kun je contact opnemen met onze Online Personal Styling service.

Ervaar de kracht van kleur

Kleur kun je niet alleen zien, maar ook voelen. Verruim je blik in inspirerend blauw tussen 4 september en 5 november in de selfieruimte in onze winkel te Amstelveen. Maak een selfie, deel dit op Instagram met #debijenkorf en maak kans op een cadeaucard t.w.v. 100,-.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl