De Kracht van Kleur Bruin

De excentrieke modekleur bruin is geliefd bij mensen die precies weten wat ze willen en zichzelf durven zijn. Liefhebbers van bruin verkiezen eigenzinnige mode. Helemaal terug van weggeweest is bruin nu de nieuwe basic donkere kleur: waar zwart ons nu te hard is, kiezen we voor bruintinten.

Eigenzinnig in bruin

Bruin staat voor warmte en eigenzinnigheid en straalt vertrouwen en neutraliteit uit. Draag het als je een neutrale een open discussie wil voeren. Beige heeft hetzelfde effect.

Dames

Dit najaar zien we bruin terug in prints: van dierenprints tot ruiten en tweedstoffen. Maak indruk met een luipaard print blouse en een leren bruine kokerrok, of ga voor een manteljas in deze kleur. Voor meer tips kun je terecht bij onze Online Personal Styling service.

Heren

Bruin is onmisbaar in de garderobe van elke man. Items zoals veterschoenen of riemen in deze kleur zijn echte musthaves. Combineer een bruine coltrui met een lichtbruine manteljas of ga voor een leren jas in een donkere tint. Voor meer tips contacteer je onze Online Personal Styling service.

Ervaar de kracht van kleur

Kleur kun je niet alleen zien, maar ook voelen. Durf zelfverzekerd jezelf te zijn in eigenzinnig bruin tussen 4 september en 5 november in de selfieruimte in onze winkel te Maastricht. Maak een selfie, deel dit op Instagram met #debijenkorf en maak kans op een cadeaucard t.w.v. 100,-.