De Kracht van Kleur Geel

Geel - de kleur van de zon - geeft precies dat vrolijke en levenslustige gevoel dat je ook van zonlicht krijgt. Draag geel en geniet van een positieve energie.

Energiek in geel

Wie geel draagt komt sterk en doortastend over, en is niet bang om in het middelpunt van de belangstelling te staan. Geel staat niet alleen goed bij een donkere huid, maar is ook mooi bij verschillende types.

Dames

Van Balenciaga tot Dries Van Noten, alle grote modehuizen gebruiken geeltinten in hun collecties. Ga vol energie de deur uit met een kanariegele jurk of combineer een gele blouse met een gele blazer. Voor meer tips kun je terecht bij onze Online Personal Styling service.

Heren

Met geel straal je positieve kracht. Van zakelijke overhemden in het geel tot gele sweaters: deze zonnig gekleurde items mogen niet ontbreken in je herengarderobe. Voor meer tips kun je terecht bij onze Online Personal Styling service.

Ervaar de kracht van kleur

Kleur kun je niet alleen zien, maar ook voelen. Dompel je onder in energie met vrolijk geel tussen 4 september en 5 november in de selfieruimte in onze winkel te Den Haag. Maak een selfie, deel dit op Instagram met #debijenkorf en maak kans op een cadeaucard t.w.v. 100,-.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl