De Kracht van Kleur Groen

Groen wekt geluk op en staat voor balans, harmonie en de natuur. “Groen associëren we met de natuur en daar snakken we met z'n allen naar”, zegt trendwatcher Hilde Francq. Vandaar dat groen een heel belangrijke kleur in de mode wordt.

Gelukkig in groen

Groen is de meest rustgevende kleur in de mode. Draag je groen, dan zeg je dat je bereid bent samen te werken. Door een groene kleur in je outfit te dragen voelen mensen zich snel op hun gemak in jouw buurt.

Dames

Groen staat voor creativiteit en geluk. Straal geluk uit in een groen pak of durf uit te pakken door een groene pantalon te combineren met een lichtgroene sweater. Voor meer tips kun je terecht bij onze Online Personal Styling service.

Heren

Vul je garderobe met positieve energie door met groene kleding te experimenteren. Draag eenvoudig een grijsgroene trui met een groene jas, of ga als succesvolle zakenman door het leven met een olijfgroen pak. Voor meer tips kun je terecht bij onze Online Personal Styling service.

Ervaar de kracht van kleur

Kleur kun je niet alleen zien, maar ook voelen. Vind innerlijke balans en geluk in groen tussen 4 september en 5 november in de selfieruimte in onze winkel te Eindhoven. Maak een selfie, deel dit op Instagram met #debijenkorf en maak kans op een cadeaucard t.w.v. 100,-.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl