De Kracht van Kleur Rood

Rood is de krachtigste kleur uit het spectrum. Rood staat voor doorzettingsvermogen en passie en een outfit in deze kleur geeft je dan ook het nodige zelfvertrouwen.

Krachtig in rood

Wil je met jouw kleding uitstralen dat je een krachtig persoon bent? Dan is rood de kleur voor jou. Mensen die rood dragen, worden gezien als go-getters en zetten dingen in beweging.

Dames

Dit seizoen veroveren rode jurken en jassen de catwalks. Vul je garderobe met statement items als een rode jas of een nieuw paar pumps in deze vurige kleur. Voor meer tips kun je terecht bij onze Online Personal Styling service.

Heren

Rode items mogen niet ontbreken in je garderobe. Ga zelfverzekerd de deur uit met een rode broek of ga voor een pak in het bordeaux, de tijdloze variant van rood die nooit uit de mode gaat. Voor meer tips kun je terecht bij onze Online Personal Styling service.

Ervaar de kracht van kleur

Kleur kun je niet alleen zien, maar ook voelen. Schitter in knallend rood tussen 4 september en 5 november in de selfieruimte in onze winkel te Amsterdam. Maak een selfie, deel dit op Instagram met #debijenkorf en maak kans op een cadeaucard t.w.v. 100,-.