De Kracht van Kleur Roze

Roze staat voor fantasie en verbeelding. Het is wellicht de meest verrassende en speelse kleur van het kleurspectrum. Met roze geen gebrek aan leuke momenten.

Fantasierijk in roze

Draag je roze, dan straal je uit dat je een fantasierijk en inventief persoon bent die barst van de originele ideeën en inzichten. Toon je originaliteit aan de hand van je kleding.

Dames

Roze is al seizoenen lang niet meer weg te denken uit de mode en verovert dit najaar ook weer het modebeeld. Ga voor een manteljas in een heldere tint of combineer roze met… nog meer roze! Voor meer tips kun je terecht bij onze Online Personal Styling service.

Heren

Ook mannen dragen roze. Er is al jaren lang geen stigma meer voor mannen in deze kleur. Geen excuus meer om niet te kiezen voor een roze overhemd of te gaan voor een trui in het fuchsia. Meer tips? Contacteer onze Online Personal Styling service.

Ervaar de kracht van kleur

Kleur kun je niet alleen zien, maar ook voelen. Droom weg in fantasierijk roze tussen 4 september en 5 november in de selfieruimte in onze winkels te Rotterdam en Utrecht. Maak een selfie, deel dit op Instagram met #debijenkorf en maak kans op een cadeaucard t.w.v. 100,-.