Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Kreafunk

KREAFUNK is een Deens lifestyle-merk met een eenvoudige filosofie: het leven zou geen eeuwig streven naar perfectie moeten zijn. In de collectie van KREAFUNK vind je stijlvolle audio apparatuur waaronder draadloze bluetooth speakers en koptelefoons.
  • Home
  • arrow-small__rightKreafunk

Kreafunk bij de Bijenkorf

Een koptelefoon is net zoals een paar sneakers of een tas een fashion accessoire, dat bepalend is voor je look. Naar muziek luisteren doe je dan ook in stijl met de headphones van Kreafunk. Met de bluetooth speaker kan jij je favoriete muziek altijd met anderen delen, waar je ook bent. Of ontdek je liever nieuwe muziek met de tRADIO? Deze gadget brengt je de nostalgische radio ervaring, maar dan in een modern jasje. Het stijlvolle design gooit hoge ogen en daarnaast is de tRADIO ook te gebruiken als speaker. Verbind de tRADIO met je smartphone en luister naar je favoriete playlists op Spotify of iTunes. De tRADIO wordt geleverd met een ingebouwde batterij van lithium waarmee je verzekerd bent van 10 uur luisterplezier.

Speakers van Kreafunk

De aFUNK bluetooth speaker is de nieuwste toevoeging aan de Kreafunk familie. Deze schoonheid bestaat uit ronde elementen. Ook het geluid wordt 360 graden in de rondte verspreid. Met True Wireless Stereo kan je zelfs van twee aFUNK speakers tegelijk muziek laten afspelen. Ook de aGLOW is een elegante speaker die prachtig in ieder interieur past. Dankzij de stijlvolle leren riem draag je de aGLOW speaker makkelijk met je mee. aGROOVE is de kleinste speaker van de Kreafunk familie. Ook al is deze speaker een maatje kleiner, aan het geluid zal je het in ieder geval niet merken! Dankzij de ronde randen en de chique gouden voorkant is ook deze speaker een zeer stijlvolle keuze!

Koptelefoons van Kreafunk

Ook de aHEAD koptelefoons van Kreafunk hebben een bluetooth functie, waardoor het ook mogelijk is om oproepen te beantwoorden vanaf je telefoon. Dankzij het control panel op één van de oren zijn ze heel eenvoudig te bedienen. De aHEAD headphones zijn verkrijgbaar in verschillende modieuze kleuren. De batterijen bieden maar liefst 14 uur lang luisterplezier. “Don’t live to retire. Dance while the music is playing!”