Lacoste

De historie van Lacoste is het verhaal van een tennislegende wiens innovaties de sport en kledingindustrie revolutionair veranderden. René Lacoste bedacht onder andere het wereldberoemde poloshirt dat uiteraard nog steeds in de collectie zit (in vele kleuren). Net als shirts, shorts, schoenen en (leren) accessoires.

Lacoste

86 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Outlet
Filter & sorteer
  • 86 artikelen
48 van 86 gezien

Lacoste bij de Bijenkorf

Het verhaal van het iconische modemerk Lacoste begint in 1933. Met liefde voor het spel en passie voor innovatie ontstond in de jaren dertig het elegante Franse modemerk. Toen al werd het Lacoste polo graag gedragen en ook nu blijft het item, net al vele andere kledingstukken, terugkeren in het modebeeld. Ontdek een breed aanbod van kleuren en stijlen bij de Bijenkorf.

Behaal succes in de mooiste ontwerpen van Lacoste

Veelal wordt gedacht aan tennis wanneer men het heeft over Lacoste. Maar niet alleen in de tenniswereld is Lacoste favoriet, want Lacoste wordt ook zeer graag gedragen door professionele sporters en amateurs uit andere sportdisciplines. De hoogwaardige kwaliteit in combinatie met de fijne pasvorm laat kleding, zoals het Lacoste T-shirt, zeer stijlvol aan het lichaam staan en geeft voldoende bewegingsvrijheid om een overwinning te behalen. In de collectie van Lacoste voor heren zijn veelal de iconische polo’s met het welbekende krokodillogo terug te vinden.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl