Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Lacoste

Sinds 1933 biedt het Franse Lacoste een reeks producten voor mannen, vrouwen én kinderen, geïnspireerd op haar sportieve erfgoed. Denk aan kleding zoals haar iconische polo, schoenen, accessoires en lederwaren. Ontdek kwaliteit, premium designs, een Franse elegantie en natuurlijk de iconische krokodil in de collecties van Lacoste.

Lacoste

91 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
91 artikelen

Lacoste bij de Bijenkorf

Het verhaal van het iconische modemerk Lacoste begint in 1933. Met liefde voor het spel en passie voor innovatie ontstond in de jaren dertig het elegante Franse modemerk. Toen al werd het Lacoste polo graag gedragen en ook nu blijft het item, net al vele andere kledingstukken, terugkeren in het modebeeld. Ontdek een breed aanbod van kleuren, stijlen en Lacoste sale bij de Bijenkorf.

Behaal succes in de mooiste ontwerpen van Lacoste

Veelal wordt gedacht aan tennis wanneer men het heeft over Lacoste. Maar niet alleen in de tenniswereld is Lacoste een favoriet, want Lacoste wordt ook zeer graag gedragen door professionele sporters en amateurs uit andere sportdisciplines. De hoogwaardige kwaliteit in combinatie met de fijne pasvorm laat kleding, zoals het Lacoste T-shirt, zeer stijlvol aan het lichaam staan en geeft voldoende bewegingsvrijheid om een overwinning te behalen. In de collectie van Lacoste voor heren zijn veelal de iconische polo’s met het welbekende krokodillogo terug te vinden.

Polo's van Lacoste

Het meest populaire item uit de Lacoste collectie, is natuurlijk wel de Lacoste polo. De polo's van Lacoste zijn niet te missen in ons assortiment. Hierdoor is het merk groot geworden. Wat begon als een merk dat focusde op tennissportkleding, is uitgegroeid tot één van de meest bekende kledingmerken ter wereld. Tegenwoordig heeft Lacoste erg veelzijdige collecties ontworpen en worden deze geliefd door modeliefhebbers over de hele wereld.