Lampe Berger

Lampe Berger laat jouw huis lekker ruiken met hun geurkaarsen en oliën. Wanneer het op is, dan kan je het gewoon bijvullen. De geurkaarsen en oliën komen in mooie glazen potten in verschillende vormen en kleuren.

93 artikelen
  • Geurbranders
  • Geurdiffusers
  • Navullingen
Filter & sorteer
  • 93 artikelen
48 van 93 gezien

Lampe Berger laat jouw huis lekker ruiken met hun geurkaarsen en oliën. Wanneer het op is, dan kan je het gewoon bijvullen. De geurkaarsen en oliën komen in mooie glazen potten in verschillende vormen en kleuren.

Lampe Berger bij de Bijenkorf

Voor de verfijnde huisparfums van Lampe Berger kun je uitstekend terecht bij de Bijenkorf. Lampe Berger werkt uitsluitend samen met meester parfumeurs en designers om zo tot de meest heerlijke geuren en prachtige designs te komen. Laat je verrassen door de collectie!

Lampe Berger huisparfums: laat je meenemen door de bijzondere designs en geuren

In ons assortiment Lampe Berger huisparfums is er een geurbrander en een huisparfum voor elke smaak te vinden. Of je nu op zoek bent naar een lichte, verfrissende en subtiele geur voor in huis of juist de voorkeur geeft aan een geur met iets meer body: in de uitgebreide collectie van Lampe Berger vind je ongetwijfeld een huisparfum naar jouw wens. Daarnaast zijn de geurbranders een prachtige toevoeging aan het interieur dankzij de bijzondere, elegante designs. De geurbranders stralen weelderige luxe uit. Is jouw favoriete Lampe Berger huisparfum op? Bij de Bijenkorf kun je ook terecht voor de navullingen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Word eenvoudig Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending en exclusieve cadeaucards.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl