Lancôme

Teint Visionnaire Skin Perfecting Makeup Duo Dark Spots Pores SPF 20 - foundation

61,5030,7550%
LancômeLancôme Teint Visionnaire Skin Perfecting Makeup Duo Dark Spots Pores SPF 20 - foundation212409038800000

KleurLys Rosé

Lys Rosé
info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Teint Vissionaire. Huidperfectionerend make-up duo - Pigmentvlekken - Poriën - Rimpels

Twee specifieke formules in één foundation voor een perfecte dekking en een natuurlijk resultaat zonder compromis:
- De sterk dekkende precisiecamouflage: de romige, hechtende textuur wordt gericht aangebracht en corrigeert direct allerlei oneffenheden zoals roodheid, pigmentvlekken en kringen. Hij is verrijkt met Vitamine CG, bekend om zijn effectiviteit bij pigmentvlekken.
- De perfectionerende foundation: dankzij een nieuw pigmentverfijnend procédé is de dekking prachtig egaal en homogeen, en het resultaat perfect. De foundation bevat een concentratie van 2% LR2412, een molecule, ontstaan uit 10 jaar onderzoek en ook verwerkt in Visionnaire huidverzorging, die in staat is zichzelf "voort te stuwen" in alle huidlagen*.

Dag na dag wordt de vorming van nieuwe huidmaterie gestimuleerd. Pigmentvlekken, poriën en rimpels vervagen en de huid wordt glad, egaal en stralend.

-Onmiddellijk na het aanbrengen, een 100% perfecte teint**, regelmatig en egaal.
-Na 4 weken***, een zichtbaar verbeterde huidkwaliteit. De huidstructuur is fijner, vlekken en oneffenheden verminderen, poriën verkleinen.

Gebruikstips:
- Sterk dekkende precisiecamouflage: Met de vingertop aanbrengen op onregelmatigheden voor en na de foundation, voor een optimale dekking van roodheid, kringen, littekens en pigmentvlekken.
- Perfectionerende foundation: Bij voorkeur met een kwast of sponsje over het hele gezicht aanbrengen om oneffenheden te vervagen, voor een natuurlijk en egaal resultaat. Breng de foundation aan vanuit het midden van het gezicht naar buiten toe.

Bekijk meer