Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Lanvin

Sinds de oprichting door Jeanne-Marie Lanvin in 1889, staat het designermerk Lanvin voor Parijse elegantie en verfijning. Ontdek het couture-erfgoed van het modehuis en de unieke savoir-faire in de mode en accessoires van het baanbrekende merk.

Lanvin

8 artikelen
  • Lage sneakers
Filter & sorteer
8 artikelen
8 van 8 gezien

Lanvin bij de Bijenkorf

De items van Lanvin zijn al jarenlang een regelrechte hit bij de Bijenkorf. Het modehuis brengt ieder seizoen de meest flamboyantste collecties uit. Zij slagen in stijlvolle collecties te produceren. De sneakers van Lanvin zijn al tijden niet weg te denken uit ons assortiment. Lanvin sneakers hebben een klassieke look die nooit uit de mode zal gaan. De sneakers zijn gemaakt van de beste materialen. Dit zorgt ervoor dat de kwaliteit altijd uitstekend is.

De luxe van Lanvin

Lanvin is een authentiek designermerk. Het merk is al meer dan 100 jaar oud! Naast de exclusieve sneakers van Lanvin hebben wij ook [parfum van Lanvin]. Deze parfums zijn een genot voor de neus en gaan erg lang mee. Perfect voor de vrouw die wilt opvallen, de parfums van Lanvin zijn zalig. Het traditionele Franse modebedrijf begon als een hoedenwinkel. Dit is inmiddels uitgegroeid tot één van de meest bekende designermerken ter wereld.