Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Pure Canvas Primer Protecting SPF30/PA+++

49,-2024-02-28T06:34:05.143Z49
Laura MercierLaura Mercier Pure Canvas Primer Protecting SPF30/PA+++768009010200000
Maat50 ml
De kalkvrije SPF 30-gezichtsprimer beschermt de huid en creëert de perfecte basis voor het aanbrengen van een make-up die bovendien langer mooi blijft. Geschikt voor alle huidtypes. 

Vrij van parabenen
Vrij van sulfaten
Vrij van parfum
Vrij van siliconen

Details:
Een gezichtsprimer met een beschermingsfactor (SPF) die de perfecte make-upbasis biedt en de huid ook meteen beschermt tegen de zon. De onzichtbare formule beschermt de huid niet alleen tegen UVA-/UVB-stralen, maar ook tegen schadelijke externe invloeden. Het complex van vitamine C & E in de primer zorgt ervoor dat de huid er na verloop van tijd mooier uit gaat zien. Goed voor jouw make-up. Goed voor jouw huid. 

- Ziet er niet krijtachtig uit
– 98% van de gebruikers is het ermee eens dat deze SPF-primer er niet krijtachtig uitziet voor of na het aanbrengen van make-up
- Niet-vette formule – 93% van de consumenten stelt dat deze primer niet vet voelt of lijkt op de huid
- Glad en gelijkmatig make-up aanbrengen – 96% van de gebruikers stelt dat deze primer een gladde basis creëert om make-up gelijkmatig aan te brengen
*Gebaseerd op een onafhankelijke studie bij 30 consumenten in de VS

Gebruikstips: Aanbrengen over jouw gebruikelijke huidverzorging. Neem een beetje primer en masseer dat met de vingertoppen in de huid. Ga dan verder met de Tinted Moisturizer of Foundation.
Laura Mercier49,-

Pure Canvas Primer Protecting SPF30/PA+++