Rouge Essentiel Silky Crème Lipstick

36,-2023-02-01T22:06:00.501Z36
Laura MercierLaura Mercier Rouge Essentiel Silky Crème Lipstick768009053700000

KleurRouge Ultime

Rouge Ultime
Online nog 3 beschikbaar
Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

De ultieme statement lipstick. Een gewichtloze lipstick in krachtige kleuren met een licht glanzende finish, die bovendien lang blijven zitten. Dertig verleidelijke lipstickkleuren voor alle huidskleuren.

Grote impact
Gewichtloos
Hydraterend

Details: Dankzij de expressieve kleuren en het gewichtloze raffinement zorgen de Rouge Essentiel Silky Crème Lipsticks voor een ultiem kleureffect en draagcomfort. De vorm van deze lipstick zorgt ervoor dat de intense kleur zich in één vloeiende beweging langdurig aan de lippen hecht. De langhoudende, zijdezachte crèmelipstick blijft tot zes uur lang zitten zonder af te geven, te vervagen, uit te drogen of uit te smeren.
De lipstick is verrijkt met een extract van algen uit de Middellandse Zee dat de lippen hydrateert en egaliseert, waardoor de perfecte basis ontstaat voor een optimale kleurontwikkeling.
De omhulde micro-pigmenten zorgen voor een egale afgifte van de kleur en een krachtige kleurexpressie.

- Lichte, romige textuur – 100% van de consumenten stelt dat deze lipstick gewichtloos aanvoelt op de lippen en een romige, comfortabele textuur heeft*
- Krachtig pigment in één beweging – 97% van de consumenten stelt dat deze lipstick een krachtige kleur afgeeft in slechts één beweging*
- Comfortabel en hydraterend – 94% van de consumenten is het ermee eens dat deze lipstick comfortabel aanvoelt en de lippen hydrateert*
*Gebaseerd op een onafhankelijke studie bij 30 consumenten in de VS na 4 weken gebruik

Gebruikstips: Strijk de lipstick over de boven- en onderlip en oefen bij beide evenveel druk uit. Voor een frisser resultaat klem je de lippen even op elkaar. Voor sterker gedefinieerde lippen kun je de lippen omlijnen met de Longwear Lip Liner in een bijpassende kleur. Dit kun je zowel voor als na het stiften van de lippen doen. 

Beauty advies

Wil jij een (nieuw) product aanschaffen, maar heb je advies nodig? Boek hier een éen op éen advies met onze Beauty Adviseurs.

Laura Mercier36,-

Rouge Essentiel Silky Crème Lipstick