Winkels & Openingstijden
Klantenservice

Le Creuset

Sinds 1925 is Le Creuset expert in het maken van hoogwaardig kookgerei. De naam Le Creuset staat synoniem voor gietijzeren pannen van de allerhoogste kwaliteit. Naast pannen verkoopt Le Creuset bij de Bijenkorf fluitketels, theepotten, espressokoppen, tajines, ovenschalen en kookaccessoires.
  • Home
  • arrow-small__rightLe Creuset
302 artikelen
Filter & sorteer
302 artikelen

Le Creuset bij de Bijenkorf

Het Franse Le Creuset staat met name bekend om zijn kleurrijke gietijzeren braadpannen van topkwaliteit. Natuurlijk vind je deze ook terug in het assortiment Le Creuset koken & tafelen bij de Bijenkorf. Het merk echter nog veel meer te bieden: denk bijvoorbeeld aan de Le Creuset keuken- en tafelaccessoires en serviezen.

Hoogwaardige pannen van Le Creuset

Le Creuset biedt kookgerei van hoogwaardige kwaliteit om lang plezier van te hebben. Iedere gietijzeren stoof- en braadpan van Le Creuset is uniek. Voor elke individuele gietijzeren pan wordt namelijk een aparte mal gebruikt, die na de gieting wordt vernietigd. Le Creuset garandeert zo een uitzonderlijke kwaliteit. Neem eens een kijkje bij ons aanbod Le Creuset pannen en vind zo jouw perfecte gietijzeren braad- of stoofpan. Natuurlijk kun je hier ook terecht voor één van de fijne koeken-. grill- of kookpannen.