Winkels & Openingstijden
Klantenservice

LEGO

Met de bouwstenen van LEGO creëren kinderen en volwassenen een eigen wereld. Kies voor de allerkleinsten LEGO DUPLO of bouw een stad met LEGO City. Van de technische sets van LEGO Technic tot aan LEGO Friends: alles is mogelijk.

LEGO

348 artikelen
  • Kinderen
  • Wonen
Filter & sorteer
348 artikelen

LEGO bij de Bijenkorf

Al bijna 85 jaar staat LEGO bekend om de traditionele LEGO-blokken. Met deze blokken kunnen de kinderen leren bouwen, wat goed is voor hun ontwikkeling. Ze komen in aanmerking met vormen, en ze leren om te passen en te meten. LEGO weet als geen ander om kinderen hun fantasie de vrije loop te geven. Kinderen bouwen hun eigen stad met LEGO City, en wanen zich in Zweinstein met LEGO Harry Potter.

Spelen in een film met LEGO

LEGO ontwerpt bouwpakketten die geïnspireerd zijn op iconische films. Zo bouwt je kind met LEGO Star Wars de populaire scenes van de film na. Niet alleen de film van Star Wars kan nagebouwd worden; met LEGO Harry Potter kunnen kinderen zich verplaatsen in Harry, Ron of Hermelien. In deze collectie vind je namelijk Zweinstein, De Grote Zaal, Ligusterlaan 4 en nog veel meer magische locaties. Voor kinderen die van actie houden zijn de bouwpakketten uit de LEGO NINJAGO-lijn een geschikte keuze. Welk speelgoed kies jij?

Lego bouwspeelgoed voor groot en klein

Kleine bouwers beginnen met de grote blokken van DUPLO. Wanneer het bouwen van de grote blokken makkelijker gaat, kunnen ze overstappen naar kleinere blokken. Voor kinderen tussen 11 en 16 jaar die nog meer uitdaging willen, spelen het liefst met LEGO Technic. Het speelgoed uit deze lijn bestaat uit voertuigen in verschillende vormen en maten, waarmee ze tot in de kleinste details kunnen bouwen. Welk speelgoed van LEGO staat er nog op het verlanglijstje van jouw kind? Lego items met korting vind je in de Lego sale. PS. Ben je benieuwd naar het gehele LEGO assortiment? Bekijk dan de LEGO brochure.