LEGO

Disney

Mickey & Minnie ruimteraket - 10774

15,9511,1630%
LEGOLEGO Mickey & Minnie ruimteraket - 10774495509045400000

KleurMulticolor

info

Vul hieronder je gegevens in en ontvang een e-mail mocht het artikel weer op voorraad komen online.

Stimuleer de fantasie van kinderen met dit LEGO Disney Mickey and Friends Mickey Mouse & Minnie Mouse ruimteraket (10774) constructie speelgoed voor kinderen van 4 jaar en ouder. De set bevat een raket en een ruimtestation en laat kinderen meedoen met Disney Mickey Mouse en Minnie Mouse in de ruimte.

Dit LEGO Disney Minnie Mouse constructie speelgoed zit vol met leuke, ontwikkelingsgerichte activiteiten om kinderen een geweldige speelervaring te bezorgen. Elke zak stenen bevat een compleet model dat kinderen snel kunnen bouwen, zodat het spel snel kan beginnen! Het heeft ook startsteen-bouwplaat elementen om het bouwen te kick-starten.

Deze sets zijn de perfecte manier voor volwassenen om bouwplezier te delen met kinderen. Dit peuter constructie speelgoed wordt geleverd met eenvoudige instructies met afbeeldingen, zodat kinderen die net leren lezen niet worden belemmerd bij het bouwen. Hij wordt ook geleverd met Instructions PLUS, beschikbaar op de gratis LEGO Bouwinstructies app. In de app kunnen kinderen het bouwproces duidelijk zien en hun vorderingen opslaan, zodat ze op elk moment kunnen terugspringen in de bouw. De raket is ruim 15 cm hoog en 2,5 in. (15 cm) hoog en 2,5 in. (7 cm) lang. Bevat 88 stuks.