Levi's

Jeans van Levi's zijn een klassieker in iedere garderobe en al jarenlang razend populair. Of je nou voor skinny of straight gaat, voor ieder type jeans kun je bij Levi's terecht. Ook hun collectie shirts en sweaters combineer je makkelijk met de denim items van Levi's voor een sportieve, casual look.

Levi's

552 artikelen
  • Dames
  • Heren
  • Kinderen
Filter & sorteer
  • 552 artikelen
48 van 552 gezien

LEVI'S BIJ DE BIJENKORF

Levis staat natuurlijk bekend om de kwalitatieve denim, maar het Amerikaanse merk is meer dan dat. Je vind in dit assortiment voor de gehele garderobe, van hoodies tot onderbroeken, vrijwel allemaal gesierd door het iconische Levi’s-logo! Je vind er Levi’s voor heren, dames én kinderen. Voor Levi’s producten met korting heeft de Bijenkorf de Levi’s outlet.

STIJLVOLLE LEVI’S KLEDIJ VOOR HEREN, DAMES & KINDEREN

Zowel in het assortiment Levi’s voor heren als in het assortiment Levi’s voor dames vind je een ruime keuze in jeans, jassen, truien, et cetera. Van stijlvolle denim jacks tot modieuze T-shirts: met het assortiment van Levi’s stel je prachtige outfits samen! Ook aan de kinderen wordt bij Levi’s gedacht. Je vind in het assortiment Levi’s voor kinderen allerlei schone jeans en trendy shirts en truien zodat ook de kids in de unieke stijl van Levi’s kunnen lopen.

Winkels & Openingstijden

Bezorgen en retourneren

Winkelmand

Verlanglijst

Wachtwoord vergeten

Weet u uw wachtwoord niet meer? Vul hieronder uw e-mailadres in. We sturen u binnen enkele minuten een e-mail waarmee een nieuw wachtwoord kan worden aangemaakt.

Bedankt, u ontvangt binnen enkele minuten een e-mail daarin een persoonlijke link waarmee een nieuw wachtwoord aangemaakt kan worden.

terug naar inloggen

Nieuwe klant

Geniet van exclusieve privileges en voordelen. Meld u aan als Privilege Member en geniet van gepersonaliseerde communicatie en vele andere privileges, zoals gratis verzending, aantrekkelijke acties en online stylingadvies.

Bezoek onze Belgische
Webshop

Ben jij in België? Bezoek dan onze Belgische webshop en geniet van:

Ga naar debijenkorf.be
of blijf op debijenkorf.nl

Verstuur nu je pakket
naar Duitsland

Ben jij in Duitsland? Laat nu je pakket in Duitsland leveren en geniet van:

Pas nu je bezorgadres aan
of blijf op debijenkorf.nl